27 november 2006

Julebord uka har kommet!

Her kommer det en ny oppdatering pa bloggen. Jeg kan medele at Maylen og Glenn Aron har fatt barn! woho! En gutt pa 50cm og 3400gram. Han skal hete Martin og brukte lang tid pa a komme ut. Sa da ma det lages postpakke. Jeg hadde jo lagd jente kort, sa det lugger litt. Men jeg har jo ikke utsyret med meg veit du, sa jeg far jo ikke lagd noe guttekort na. Sa jeg far enten hore opp jente kortet med litt blatt, eller kjope ett rett og slett. Men det er jo litt dumt det a da.. Skeptisk pa hva som skjer pa den fronten der.

Ellers sa er det julebord pa onsdag, og da far jeg ikke hengt med pa folkevogn mote pa kvelden. Det var litt kjett da. Men den norske anden er jo pa topp sa far slenge pa meg fin kjolen som mor har spydd inn til meg! Det er forresten blitt kaldt her, og na regner det mye mer enn for.. Krise! Na er det nesten som a vaere i Norge. Skal prove og fa postet litt mer updates senere i uka!

Jo forresten, fikk en mld av Mamma Inger idag, og hun sku ingen andre steder enn pa Bikuben pa julekort kurs i kveld. Hort pa maken, dama tar helt av! Blir litt nervos for at hun skal ta meg igjen pa utvikling.. sa jeg far sta pa mens jeg er hjemme i jula!!!!!!

Klem Little

20 november 2006

Regn regn regn..

På toppen regner det og det regner... Men i kveld drar jeg tilbake til Southampton så da får jeg tru det er litt bedre vær der borte. Iallfall ikke regn, og litt varmere. Holdt jo på å fryse ihjel da jeg gikk av flyet på onsdag. :) Koser meg hjemme hos mamma, hu har fyrt i peisen for meg og det går i lekselesing. Nå skal vi straks spise elgsteik, og kan tru jeg gleder meg!! hoho! Det har vært litt stress og være hjemme, og prøve å rekke over alt går bare ikke. Men har da hatt det fint, fått vært på 3 kort happenings, 1 på Sander med Maritha og Jeanette for å lage julekort ifra Oliver, 1 i Blindveien hvor jeg fikk lagd noen av de kortene jeg veit jeg får brukt for framover, også igår var jeg hos jentene mine i Willy Wonka veien, der gikk det i tull og tøys og vi lagde merkelapper! Tante Palma Big var nanny og da ble det jo liv i leiren. En heskla bra middag var det også disket opp med! Nå har jeg egentlig akkurat stått opp, for jeg gjorde lekser til kl var 04.30 idag tidlig.. Grøss og gru. Men jeg fikk da gjort unna litt. Tror jeg var litt i koma, for jeg var nede og fant meg en urge (trodde jeg) men etter hvert fant jeg ut at jeg hadde drukket fanta.. :) Jeg får stikke og sette på meg linser så jeg ser hva jeg spiser. Skal legge ut ønskeliste til jul iløpet av dagen!

Klem fra Little

14 november 2006

Mamma Inger & Claus

Tirsdags kvelden når mamma var her tok vi henne med på Pitcher & Piano og de fleste fra klassen i fjor tok turen innom å hilste på ah mor. Når det stengte der så vandret vi videre bort på Lationo aften på Le Margherita, og der fant vi ingen ringere enn Southamptons best betalte fotball spiller Claus Lundekvam. Inger slo av en prat og fortalte om dattera si som studerte i England da veit du. Hehe. Resten av laget til Southampton var der også, de måtte hjem tidlig. Det måtte ikke Inger! =)



I'm coming home...!

Ja na skal det bli godt a komme hjem til kalde Norge en tur. Tror ikke jeg far sove sa mye i natt nei.. Gleder meg! Skal bli hyggelig a treffe alle pa fabrikken og kose og klemme litt. Dere har jo fatt gjort mye nytt mens jeg har vart borte. Dette blir KOOOS! Skal dra kl 04.05 med bussen i natt.. hoho. Blir nok vanskelig for Little og sta opp da ja..! Sees pa torsdag i blindveien!!

Klem Little i farta

09 november 2006

Mamma Inger er sendt hjem!

I noe dager na har jeg vart heldig og hatt besok av mamma! Det har vart kos! Hu hadde med wienerpolser, prim, leverpostei, urge og snop! Det har gatt stille og fredlig for seg, med untak av en liten utskjeielse og litt hodepine dagen derpa, pa samtlige av folka i "lyckliga gatan" (nye navnet pa gata var) Bare den forbanna pcen kommer, sa skal jeg legge over bilder! Ellers sa skjer det ikke sa mye, ma jobbe med skole arbeid i helga, sa ikke noe mer drikking pa Little!! Gleder meg til a komme hjem!!! Ska bli kooooos! Ogsa til fabrikk dag da.. Sendte med mamma alle arkene mine! Sa blir det fulle koffereten med resten av staesjet! Se egen post for mer info!

Gjore ferdig litt lekser jeg! Pips. Klem fra Little

01 november 2006

Little er sjuk :(

Bah, jeg er blitt sjuk! Noe sa kjedelig.. Bare sa vidt jeg orket og sta opp av senga idag. Men sa ringte jeg til mamma og fikk hu til a syntes litt synd pa meg, da gikk det litt bedre da..! hihi! Denne uken blir det lekser lekser og lekser! Droppet fest denne uka, for at jeg er sjuk og har litt mye og gjore! Far tusle litt med hobby sakene innimellom oktene! Har jo denne adventskalendern jeg sku ha gjort ferdig ogsa.. Sa mye og gjore og sa lite tid. Har dere andre gjort noen ting i det siste ah??

klem little