21 februar 2007

Nye fabrikk investeringer...!!!

Ja nå har det seg slik at Little er blakk, men Inger har fått litt nytt stæsj til fabrikken! Nye ark, stempel puter, glitter, sånn fin perm med mange lommer til 12x12 ark og noen overraskelser! :) har ikke bilde, for jeg har alt pakket det ned i bag'n jeg skal ha med meg neste uke. Godt forbredt kan dere si! Hehe. Her går det unna med oppgave-lekser og jeg har fått taket på den jeg aldri kom ordentlig igang med! Håper på å være ferdig med den i løpet av morgen dagen, klar til å printe og legge i innleverings mappe. Ellers blir det en rolig helg med mer lekse lesing, for jeg har jo ikke bare en oppgave og levere inn men ca 1000.

Jo årsaken til de nye investeringene var at den lokale sjappa skulle legge ned, så da er det kun hun hyggelig dama oppi byen og den store hobby butikken ett stykke uttafor byen igjen. Men det får jeg ta til neste semester da jeg har med egen bil! :)

Jeg får jobbe på litt til med oppgaven! På tide med litt oppdateringer i Blindveien også nå syns jeg.. barna har vel vokst litt siden jula..! ;)

Klem Little

20 februar 2007

Little kommer hjem!



Tjobing på dere alle. Nå har jeg bestilt en liten tur hjem, kommer den 28 febbruar og blir til den 11 mars! Blir ikke så lenge borte før jeg er tilbake igjen, den 25 mars for påskeferiiiiie! Gleder meg masse, er litt lei England nå, masse stress med skole og slikt. Hvordan går det så med dere? Blitt noen flere pokaler i langrenn i det siste, Henriette tar vel deg snart igjen tenker jeg Lille Ia.


Forrige uke var det bursdag og hurra meg hei, så poster noen bilder fra det! :)

Truls og meg på Kutis, indisk restaurant. Var 20 stk til middag. John Robin blei 21 år.


Etterpå dro vi på Que Pasa på international kveld og lekte pirater med kikert og øl med tequilla var moro! :)

01 februar 2007

Little tester nye retter!

Ja tro det eller ei, idag har Little spist ett måltid med herlig LAKS! :) Og det var kjempe godt. Så nå er middags avtalen oppe og går igjen! Nå skal vi kose oss litt til og ta en Mohito på Pitcher og se hva vi finner på. Jobbe med lekser hele helgen så kanskje ta to mohito idag..! Kanskje.
Ia, jeg mangler oppdateringer, Bossi er litt unnskyldt nå vet du, hun har jo syke barn!

Håper dere har det bra!
Klem fra Little

Sol og varme!

Idag har det vært solskinn og fint vær. Det har til og med begynt å blomstre i parken :)
men desverre har jeg sitti nesten hele dagen inni og jobbet med gruppe arbeid. Nå har Lille Jon og John Robin vært innom, og jeg er så super våken at jeg tror jeg skal sykle bort til Monica en tur.. Imorgen er det skole og hurra meg hei igjen, før det er å sitte inne hele helga og jobbe ennå mer med disse oppgavene! Silje skal flytte til Barcelona for noen mnd nå utti februar her og. Blir cool, Øktnergjengen ute i den store verden. :)

I huset rett frem bor Jon Magnus og John Robin.
Se Mamma, blooooommmor ( :