27 mai 2007

Skoleåret snart omme

Hei på dere, jeg savner noen bilder fra 17 mai, og ikke minst en oppdatering fra blindveien. Her skjer det litt av hvert. Vært syk, men i bedre form nå, fortsatt litt vondt i halsen men det går over til jeg skal hjem vettu! Masse lesing til eksamen. Har fått ordnet leilighet til neste år, som er kjempe fin nede i marinana, med egen garasje til golfen! :) Og i ett litt roligere nabo lag. Så det er en lettelse og slippe å ordne det i løpet av sommerferien, så på fredag flytter jeg alle tingene jeg skal sette igjen over i den nye leiligheten, for det er jo der Monica bor nå :)

Gleder meg som en unge til å komme hjem nå og det blir kjempe kos å se dere i bursdagen te Oleane neste søndag! :) Så må vi jo få til noen fabrikk kvelder, hører det har blitt lite av det i det siste.. Ikke bra altså! Og Palma får kare seg ned til Odalen og henge med, ikke noe unnasluntring og blingsing ;) Sees om en snau uke! Glad i dere!! Klem Little

11 mai 2007

Bursdags uke..

Denne uka har det vært litt mye bursdags styr, men veldig koselig også da. På tirsdag hadde pene Håvard bursdag, han ble 25 og vi var på Rimjihm (indisk) og spiste, 20 stk av oss også gikk vi ut på byen. Torsdag var det Sophie som ble 22 og da var vi på Tapas restuarant, litt skuffet at de ikke hadde noen spanske skinker, men men.. jeg fikk da smakt på scampi og syns ikke det var såå ille.. Hehe.
Bursdagen til Håvard



Bursdagen til Sophie




Bournemouth - Spring Break Skate Fest

Lørdag 5 mai bar det avsted til Bournemouth på Spring Break Skate Fest, som ei vennine arrangerte som en del av en skole oppgave. Vi sku være frivillige og hjelpe til. Det var masse folk, knall vær og mye godt å spise. Etter festivalen gikk vi ned til stranda og ruslet faktisk helt fra festivalen og inn til sentrum, omtrent 1 mil. Så da var vi sporty. Koste oss med litt middag så stakk vi for å treffe resten av de norske som også var i Bournemouth den dagen. Til neste år blir det nok mange turer dit, var som å komme til Syden omtrent når en kom til den stranda og den lufta. Godt med ett avbrekk i all lesinga og komme til ett annet sted.