30 september 2008

Lim's candy!


Denne dama fra Florida tilbyr en flott candy med stemplede images fra forskjellige fabrikanter. I tillegg en punch, litt bånd og pynte stæsj! Sjekk ut bloggen hennes for å se masse pent fargelagte bilder også!

23 september 2008

Scrappehuset blog candy!

Scrappehuset har nok en candy, denne gangen i sammenheng med forumutfordringen 2008. De gir vekk ett av hvert ark fra julekolleksjonen sin pluss en clear stamps pakke (barokk)Alt dette til en verdi av ca 360,- kr fra 3ndypaper! :) Sjekk ut de forskjellige forumene som har takket ja til utfordringen!

21 september 2008

Carol Peeler fra Melissa Frances til Bikuben

Carol Peeler fra Melissa Frances kommer til Bikuben 16-18 oktober for å holde kurs, så da må vel kanskje fabrikken rive i å melde seg på ett kurs? Stas med utenlandske folk veit du! :)

Liten oppdatering

På tide med en oppdatering vel, her har det skjedd lite nytt egentlig. Men har hatt tante Grete på besøk en hel dag og da satte juleproduksjonene i gang, Grete hadde med seg noen halv ferdige kort som hun limte sammen også lagde vi sjokolade pynt. Kjøpte sånne små kvikklunsjer og pyntet med papir og ett stempel oppå, en fin liten ekstra ting på pakker eller bare gi til noens som ikke får pakker da :) Vi hadde også med en lærling, barnebarnet til nabo dama hadde så lyst til å lære seg litt kort, så hun møtte opp etter skolen og lærte veldig raskt, det ble ett criss cross kort og ett vanlig på henne, og et sjokolade! Lørdag dro hun med både mor og bestemor ut på kort-shopping. Solgte tanga mi til henne også, den rosa, siden mamma har en lilla og jeg har revolution så støvet den jo igrunn bare bort, så da kunne hun få brukt for den. Hadde jo spart den lenge til Bossi, men hun reiv jo i revoolution selv så da var den fri for å selges til andre!

Julekort produksjonen må bare fortsette, kun til familie og venner skal det lages over 30 kort, i tillegg kommer da sjokoladene og pakkelapper, nok å henge fingrene i her på toppen! Venter på at Lille Ia og Henriette skal komme hjem fra Kreta så vi får mekket litt kort ilag med de også, nå begynner jo O-løp sesongen å nære seg slutten, så får passe på å låne de litt før ski sesongen drar igang! :)

Skal prøve å få lastet opp noen bilder etterpå i kveld! Ha en fin dag :)

03 september 2008

ScrappeHuset 10 000 besøk

ScrappeHuset feirer at de nå har hatt over 10 000 besøkende på sidene sine med å gi bort en aldri så liten blog candy. Up for grab er dette fine clear stamp settet. Masse fine LO'r til inspirasjon! :) **Håper jeg vinner**

02 september 2008

CRAFTY SALLY'S CANDY

Crafty Sally gir bort alle disse flotte mønster arkene! Totalt er det 60 forskjellige ark. Heftig :)
Sjekk ut bloggen hennes HER!!