31 januar 2009

Sukkertøy =)

Lena Katrine tilbyr litt sukkertøy på bloggen sin for å feire at hun har hatt over 10 000 besøk på bloggen sin! Her også er mange av de fra meg :p Hun har også gitt bloggen sitt en fresh brunfarge i feiringsrusen :) Stikk innom henne og se alt det flotte hun lager!!!! =)

Følg bloggen min å få en overrakslese :)

Jeg har bestemt meg for å dele ut en overraskelse til de som følger bloggen min. Hvis du ikke alt gjør det kan du gjøre det på høyere side! Fristen vil være frem til lørdag 31. januar så spre ordet :)
Åpent for alle nasjonaliteter!

I have desided to give away a suprise to the followers of my blog, so if you are not a follower you can be one by pressing 'follow this blog' under my welcome greeting! I have set the deadline to saturday 31st of January so spread the word! :) Open for all nations!

Have a great day! :) And make sure to stop by the girls I have in my bloglist while your here! :)

29 januar 2009

Strikkede blomster :)

To strikkede, rosa blomster

Jeg er litt i alle kreative hjørner om dagen, nå har jeg lært meg quilting av Mor(farmor) og tante Grete, og nå skal jeg lære meg å hekle. Så igår var jeg på den lokale garn butikken Mauds Garn på Skedsmokorset og fikk god hjelp til oppstart, det var noe helt sykt mye garn og stæsj der. De hadde til og med noen kjærligheter på pinner som jeg har kikket etter i lang tid nå. Mens jeg surfet på siden hennes idag fant jeg en gratis oppskrift på rosa strikkede blomster som jeg tenkte jeg skulle dele med dere :) Legg gjerne igjen en kommentar med bilde hvis noen prøver denne :)


Disse blomstene pynter opp på ethvert antrekk. Bruk dem på jakker, skjerf, luer eller vesker. Strikk dem i de fargene du liker og lag gjerne flere forskjellige så du har til enhver anledning. Rosa i dag, turkis i morgen?

Garn

Faerytale, 100 % alpakka
Tynn alpakka, 100 % alpakka

Garnforbruk

Til 2 a: Fearytale, Rosa nr 707 og Hvit nr 701, en rest av hver
Til 2 b: Faerytale Rosa nr 707 og Tynn alpakka Rosa nr 156, en rest av hver

PINNER

Strikkepinner nr 4 ½ til 2 a og p nr 6 til 2 b

TILBEHØR

Til 2 a: Rosa perler, BL 12 og 1 perlemorknapp, blomsterfasong, 25775 – 18 farge natur nr 1

BLOMST

Angivelsene i parentes gjelder 2 b.
Legg opp 156 m på p nr 4 ½ (6) med farge 701 (156). Skift til farge 707 (707) og strikk 2 p r (rillestrikk). Strikk så slik: 2 r * strikk neste m r og sett den tilbake på venstre p. Løft nå de neste 8 m, en og en, løst over denne m, strikk m r en gang til, 2 r *. Gjenta fra * -- * ut p. Strikk 1 p rett. Strikk nå slik: Strikk de første 8 m r, løft neste m løst av p, legg garnet rundt den løse m, bakfra og frem på retten, snu, sett m tilbake på høyre p, snu og strikk r tilbake. Strikk så 16 m r, løft neste m løst av p og legg garnet rundt denne m. Sett den løse m tilbake på venstre p og strikk r tilbake. Strikk så r over de neste 24 m – snu og strikk tilbake – så over de resterende m. Klipp av tråden og trekk den gjennom alle m som er igjen. Trekk stramt til. Fest alle tråder. Hvis du lager 2 b strikker du en blomst til.

Montering på 2A

Dander blomsten og sy på så mange perler du ønsker i midtområdet. Sy en perlemorknapp, med en perle midt i knappen, midt inne i blomsten. Tove blomsten for hånd (se tips foran i oppskriftsdelen) og dander den på nytt slik at den tørker i den fasongen du vil ha.

Montering på 2 B

Her legger du de 2 blomstene inne i hverandre slik at det blir dobbelt hele veien. Dander blomsten slik du vil ha den og sy pent til.

Takkekort / Sukkersøtt #25 Skisse #7

Igår lagde jeg ett takkekort etter skisse fra SUKKERSØTT, som denne uken var laget av Maya. Her er resultatet og det ble postet i posten til Tora idag som takk for hjelpen med capen til bunaden min! :) Har maskert motivet på framsiden, som på forrige kort også, for jeg hadde denne sirkelen klippet ut og da var det veldig enkelt å bruke den en gang til ;) Jeg har brukt bazzil og chatterbox papirer, prima blomster, magnolia og stempelglede stempler, knapper fra Mauds Garn, scrappers floss, blonder fra D Vi Liker, og det lyse gule fra Søstrene Grene.






Det er fortsatt sjans for å være med i trekningen av en overraskelse hvis du følger bloggen min, bruk menyen for dette på høyere side. :)

Snaddergodis hos Hege-Annie

Jeg la merke til Hege-Annie sitt navn under sukkersøtt sin adventskalender og syns det var veldig mye flott å finne der. Nå har hun hatt over 10 000 besøk (jeg har ett par av disse ja, hehe) og feirer derfor med å gi bort til snadder sukkertøy og jeg må si det virkelig er snadder hun tilbyr også ;)



Sjekk ut bloggen hennes å finn masse stæsj og dæsj ;)

28 januar 2009

Marlene's Bolgoversary Candy

Marlene is offering a great candy celebrating her blogoversaty. Her blog has had over 235 000 hits, and is celebrating. I feel super happy about reaching 2000 so I guess I'll be celebrating with a candy if I get over 200 000 hits aswell ;)

If you havent been to her blog you will be amazed by beautiful creations and always something inspirering. Her colouring is in a class of them selfs and there's alot to learn to see over at her blog. So get the chance to win this candy by dropping her a comment and link back to the candy post. Good luck everyone :)

Art Journal #1


Jaja, her er da endelig oppgave 1 på Art Journalen min. Ting tar tid for tida gitt. Men men. Her er den iallfall. Jeg var hele tiden så usikker på hvordan jeg skulle gjøre det og skulle ønske jeg hadde fått til en bedre tekst, enn å fylle de ut selv. Så den er til vurdering. Men men, den får bli med i boka siden dette er min aller første AJ. Forhåpentligvis bli ting bare bedre og bedre og de siste ukene blir super stunning ;)

Skal sitte å jobbe litt mer på fabrikken min imorgen så kanskje dukker det opp noe mer her imorgen allerede! Fikk til og med lov til å ha alt framme på kjøkkenbordet av Joachim for han lurte på å stikke bort en tur imorgen. Hehe. Tok alt fram fra hula mi da Hege kom, for der er det igrunn bare plass til en når alt stæsjet er framme. Så sees igjen imorgen! :) God natta :)

Valentines <3

Idag sov jeg lenge og det var så deilig å ta igjen litt søvn etter helga. Konkurransen foregår ennå og jeg føler meg litt mer letta idag nå som jeg vet jeg må på jobb imorgen tidlig og det fortsatt sitter folk og er super nervøse og mangler søvn. Så da fikk jeg ryddet som smått hjemme (dog ikke så mye som jeg burde..) og hatt besøk av kusine Hege. Min produksjon idag endte på to valentines kort. Det brune og lyseblå skal Joachim få for det var ikke altfor sukkersøtt syns jeg. Det rosa var etter skisse fra 2S4Y og love is in the air challenge fra A Spoon Full of Sugar.






26 januar 2009

Over og ut

Da var Joachim ute av konkurransen, utrolig kjipt da det var pga en apple oppdatering som han hadde skrudd av som anbefalt før konkuransen startet. Det var flere vi kjente som også gikk ut pga, men men sånn er det bare noen ganger. Jeg ble kanskje mer sur enn Joachim, hehe. 3 døgn og det var kun 13 stk igjen da han røyk. Ennå godt vi har en ganske ny Volkswagen Golf og mange av de gamle fra før :)

Siden Hege ikke fikk kommet på besøk forrige uke så kommer hun en tur imorgen. Da må jeg prøvd å få laget meg noen valentines kort og kommet litt asjur igjen :)

Håper alle har fått en knall start på uka! :)

Bildeutfordring

Jeg har blitt utfordret av Angella til en kul bildeutfordring. Reglene er som følger:

*Gå til mappen Mine Bilder
*Ta ut den 6. mappen og deretter det 6. bildet i denne mappen.
*Vis bildet på bloggen og skriv noe om dette bildet.
*Inviter 6 nye til å bli med på denne utfordringen.
*Link til dem, og la dem vite at de er utfordret.

Så her kommer ett vinter bilde av den grønne golfen (1978 LS) i Valdres Mai 2006. Det begynte litt plutselig å snø og de lave bilene måtte brukes som måkeredskap. :)

Jeg vil utfordre: Fredrik, Hilde, Ewonne, Kari, Nina og Torill :)

Trøtt ja =)

Det har ikke vært noe særlig liv og røre her hos meg og det er fordi jeg holder Joachim med selskap og vi døgner så lenge vi orker. Han er med i en konkurranse hvor en kan vinne en splitter ny Volkswagen Golf. Konkurransen går ut på å holde på bilen lengst, men siden det foregår på nettet er det jo musepekern som må være på bilen da. Det kan tas ut en do pause på 5min hver time. Det hele startet fredag kl 18:00 og vi sitter nå her enda, 54 timer seinere, og 175 konkurenter færre. Og nå får jeg innerlig håpe at alle de 25 som er igjen må på jobb imorgen og gir opp :) For jeg vil ha ny bil! :)

Følg med på: http://handson.volkswagen.no

Dog vi bare sitter her får jeg liksom ikke gjort noe, jeg har prøvd å fargelegge litt med de nye promarker tusjene mine, men jeg skulle nok trengt en liten tutorial på det. Noen som vet om noen fine, mtp skyggelegging? For det er jeg så blind på å se. Hehe.

Ha en flott uke alle sammen!! :)

24 januar 2009

Vinn gavekort fra BLAFRE!!

Muligheten for å vinne ett gavekort på kr 1000 NOK er kommet og den vil jeg benytte meg av, for jeg kom tilfeldigvis over Blafre bloggen for litt siden og fant så utrolig mye fint som jeg ville kjøpe, men pengelens som jeg er etter å ha jobbet litt lite nå i januar så måtte jeg pent vente. Jeg samler på slike blikkboks matbokser og skulle kjøpt litt til meg selv og tantebarna og de små kusinene, er så redd de skal mangle noe vet du. Hehe.

Hvis jeg vant ville jeg kjøpt:
Rosa bambi koffert, Glefisk koffert, retro boks til min vennine Therese (som begynner å få ett retro hjem), rosa A4-bokser, rosa bambi flasker som passer til koffertene som Julie, Maren og Oleane vil få, og en glefisk flaske til Martin, englejente lerrettrykk bilde for de er så skjønt og flotte farger, og delt med alle mine kjære :)

For muligheten til å vinne klikk deg inn på Sagolikt av Perla og gjør som instruksen sier :) Lykke til!

19 januar 2009

Valentines Candy

Kim is celebrating over 12 000 hits now and she is doing so by giving away a valentines candy. All you have to do to enter is to leave her a comment, if you follow her blog you get an extra chance. :) Visit her pink blog!


Friday Sketchers # 35

Idag mens Joachim freste gårdsplassen laget jeg ett rooosa kort til med den nye serien til Basic Grey, for den syns jeg var så herlig. Det ble ett valentines kort, siden dagen nærmer seg med stormskritt. Vi fjor så ble det ikke noe ut av dagen for jeg var bare hjemme ett par dager før jeg måtte være litt på skolen i UK igjen også, så i år får jeg glimte til litt bedre :) Noen forslag kanskje?

Kortet er laget etter Friday Sketchers skisse, jeg har brukt bazzil kartong, basic grey design paper, prima blomster/blader, magnolia stempel, norsk stempelblad, qk swirls, glitterlim og små klistremerke bokstaver fra mm.




Imorgen skal jeg hente Hege(nok en kusine) på jobben også skal vi mekke litt kort, hun er også medlem på familie fabrikken men har vært litt opptatt med alt annet igrunn, så nå skal jeg få henne på gli igjen. Det trenger disse andre kusinene mine i Wonka veien også, for der har det ikke vært oppdateringer på bloggen siden i sommer. Idretten har tatt dem :p Men iallfall så blir det vel litt Valentines kort på oss imårra da tenker jeg :) Har lyst til å sende inn til 2s4y sin DT call også, men syns ikke jeg er flink nok. Så får vurdere det imorgen.

Minner om trekning av en liten overraskelse til de som "følger" bloggen min! :) Fristen er 31. januar. Trekningen vil skje fortløpene. :)

Ha en flott snøfylt uke! :)

17 januar 2009

Wee jeg har fått awards

Idag som formen er litt skrall på kvelden så var det veldig hyggelig å se på bloggen til Lena Katrine at jeg hadde fått en award av henne, det var samme award som jeg fikk av Camilla igår. Så to på to dager er svære greier for meg vettu :) Tusen takk til dere!! :)



These are the rules for the last two awards:
1. Put a link on your blog from whom you got it.
2. Give it to 5 new blogs (which in their turn have to give it to 5 new blogs).
3. Put a link on your blog to those blogs you give it to.
4. Give the blogs you give the award to a note that you have given them this award.
5. Write 5 things you are addicted to.

1. Familie & Venner
2. Edb maskinen min!
3. Kort sakene mine.
4. God mat
5. Urge

Jeg vil gjerne gi denne videre til:
Bibbi
Hilde
Linda
Kari
Kim

16 januar 2009

Bursdag & Spoon Full of Sugar

Idag har vi feiret min bror som ble 32år idag med god middag og pakker, det var veldig kos. Og etter det var over hadde jeg litt tid til å sette meg å ta det lungt i hula mi. Lagde ett kort til bestemor som har bursdag 3 feb. Hun lurte fælt på om hun fikk like fint kort som Espen til sin bursdag. Kikket egentlig litt rundt etter noen skisser, men fant på A Spoon Full of Sugar en utfordring om å bruke paper piecing, jeg trodde det var noe heeeelt annet, men etter å lest hele innlegget passet det jo greit til det magnolia jente stempelet jeg hadde stemplet opp. Så her er da resultatet. Båndet ser litt rødt ut på bildene, men det er rosa! :)

Materials: bazzil cardstock, basic grey design paper, prima flowers, magnolia stamp, rub-ons, charms, ribbon ++

Made this card for my grandmother who wanted a pretty card for her birthday which is coming up on the third of February. And used paper piecing so that I can use it for the A Spoon Full og Sugar challenge. The materials are listed above in english. The ribbon looks a bit red on the pic, but its actually pink!


Front side, tied a ribbon around it so it dosent pop up when its supposed to be closed

Inside og the card, simple with a angle charm

Backside with hand made by stamp

15 januar 2009

Noen candier!

Ingvild feirer at hun har blogget i et år nå og har fått over 100 000 besøk fra 104 forskjellige land, men det er kanskje ikke så rart for hadde jeg hatt så mye fint å vise fram så hadde kanskje jeg hatt så mange besøk også. Så alle besøk fortjener hun. Hun har litt sånn stil som jeg ønsker at jeg ender opp med når scrappingen min tar litt av. Blir litt målløs av alt det fine hun lager.




Og hos söta bror gir Ewonne en skikkelig goodiebag, den inneholder blant annet masse Prima produkter! Hun er en skikkelig vintage dame og lager skikkelig mye sukkersøtt! Hun feiret med candy da hun nådde 20 000, og har nå nådd over 22 000 besøk!! Vel verdt ett besøk om dere glad i vintage eller bare trenger litt inspirasjon! :)



At Kim's you can find a candy celebrating becoming Papercraft Essentials Papercrafter of the year 2008 and getting over 5000 visitors to her blog. At her blog you'll find fresh colors and alot of different styles, everything from simple to lots of paper. Worth the trip over! :)









14 januar 2009

Merete feirer over 5000 besøk!

Merete feirer at hun nå har fått over 5000 besøk på bloggen sin, og dette gjør hun med å dele ut en saftig blog candy! Hun er en scrappbooker dame og veldig dyktig, så trenger dere litt inspirasjon til albumene deres bør dere ta dere turen! :) Alt du trenger å gjøre for å være med i trekningen på candy er å skrive noen ord om candien, legge henne til i blogglista og legge igjen en kommentar i blog candy innlegget. Så vips er en plutselig med i trekningen :) Lykke til.

12 januar 2009

Legg til rammer på bildene dine

Kristine har laget en leksjon om hvordan legge flotte rammer på bildene dine. I tillegg har hun laget forskjellige rammer som kan lastes ned gratis. Det kom nettopp en ny på bloggen hennes idag. Så hvis dere ikke har fått med dere dette hopp av sted til linkene under:


LEKSJON / TUTORIAL
RAMMER / FRAMES

Kristine have made a tutorial about adding frames to your photos. In addition she has made some frames that are free for downloading. Today a new frame showed up on her blog. So if you havent gotten these yet, use the links above this message.



Have a nice monday night!! :)

At Bev's its candy time!

Over at Bev's blog (All the things I love) its candy time. She is offering some super duper candy I must say. Bev has been sweet to leave me comments lately and she makes some wonderful cards with great color combo's! So click your way over to her blog and take a look :)


A Spoon Full of Sugar - Challenge 33 / Charisma Cardz

Har laget to så godt som like Morsdags kort. Laget til A Spoon Full of Sugar skissen. På disse har jeg brukt Bazzil cardstock og basic grey design paper, prima blomset, magnolia stempel, rub-ons, litt bling og brads. Også kjøpte jeg meg ett sånt mini stafeli til å ta bilde av kortene på. Hender seg de faller av litt, men det kosta 6kr så en kan jo ikke forvente altfor mye heller :) (kjøpt på Søstrene Grene)

Nå fant jeg ut at disse kortene passer til utfordring på Charisma Cardsz :)


Idag må jeg få svingt meg litt hjemme. Igår fikk jeg ett lite hull i veggen, der døra til det nye rommet skal komme og det er betongstøv og sagflis i hele gangen, så får riste ryer og vaske litt vel. Pappa har vært kjempe flink å ordnet og styra. Kanskje jeg får tid til litt kort-kos i kveld også :) Ha en flott dag!

11 januar 2009

Friday Sketchers #34

God søndag! Jeg trodde det var søndag igår så jeg har fått en ekstra dag helg føler jeg :) Igår begynte jeg på ett bursdags kort til min bror som fyller på torsdag. Jeg prøvde meg på en skisse fra Friday Sketchers, men blingset litt med blomstrene, satser på det går greit da den er gjenkjennelig på de andre elementene! :) Jeg har også pyntet litt inni med lyseblått papir til å skrive hilsen på og en rest av mønster papiret på "lokket".

På kortet jeg har brukt bazzil farget kartong, kaizerkraft mønster papir, magnolia stempel, mm bokstaver, KH stempel, eyelets, noen blomster jeg fikk i gave og oransje brads inni blomstene, dymo tekst på begg sider pluss litt blått silkebånd. Gutten har jeg stemplet og embosset rundt for da søler jeg ikke så fælt når jeg skal fargelegge ;) for det er jeg ikke helt stødig på ennå, men øvelse gjør mester!!




A birthday card that I made for my brother using the Friday Sketchers sketch that the norwegian girl Kristine made. I have used bazzil cardstock, kaiserkraft design paper, magnolia stamp, KH stamp, eyelets, brads, dymo text and some ribbon i got from my grandmother. I have embossed the magnolia stamp so its easier to color within the lines, I'm very bad at coloring so this helps in my progress, practise makes perfect right? :p I have decorated the inside with lightblue paper to type the greetins on and some designpaper on the top lid inside. Hope you have a great sunday! :)

10 januar 2009

Xtinas Blog Candy ++

På bloggen til Xtina finner du en liten blog candy, hun feirer nemlig 30 000 besøk (det kan jeg jo bare drømme om selv, hehe) I tillegg har hun masse spennende LO'r og bruker det hun finner. Det syns jeg er litt stilig! :) Så sjekk ut bloggen henne ved å klikke på bildet av candien!


Igår var jeg å tante på Bikuben, det ble ikke så mye, ett brunt album og litt teip og lim. Fant ut ved ett besøk på Kristine sin blogg at det snart er Morsdag, så jeg må jo lage ett kort til det, ett til Bror som har bursdag på torsdag, ett til Christine som har litt utti februar, og masse bilder jeg skulle scrappet. Så jeg tror jeg må stå på og ikke bare sose rundt. Men først må jeg avsted å handle med bestemor så hu & bestefar får noen middager utover uka! :) (de er litt skralle til beins)

Ha en flott helg :)

09 januar 2009

Mer candy ++
























Sjekk ut Lim's blogg og muligheten for å vinne super candy, det er til og med en egen for de som bor i Norge & Sverige. Og mens dere er der, så må dere kikke gjennom hele bloggen for det er så utrolig masse flotte kort og inspirasjon for øyet!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Check out Lim's blog for a great blog candy. She is giving away two candies, one for Norway & Sweden (which is the picture in this post) and one with hänglar stamp and more for those outside of Scandinavia since we can buy the stamps. Take a look at her blog and take the time to really look around at all the beautiful cards she is making.

God morgen god morgen. Idag er det rosa og lyseblått på hele himmelen og det var så pent. Skulle ønske det var litt bedre og lengere utsikt der jeg bor så det hadde blitt noen kvalitets bilder av den pene himmelen. Men legger ved ett bilde fra en annen dag, som det også var rosa (som er en stor favoritt farge ja, hehe) himmel. Joachim som har tatt det, desverre var han litt sent ute for sola hadde gått nå så effekten var ennå bedre. Men jeg syns nå det ble fint uansett jeg!!

God helg til alle sammen. Jeg skal lufte tante igjen idag, det blir en liten tur på Bikuben og mulig en Ikea tur for å kjøpe ny stekepanne! Men først må jeg ta fredags vasken hos besteforeldre mine og lage litt middag til de :)


08 januar 2009

Award ++

Oj oj, til min store overraskelse hadde jeg fått en award fra Gro da jeg poppet innom mailen istad! :) Tusen takk for den.

Så da vil jeg gi den videre til følgene kreative drops:
Torill (screppa)
Hilde (Scoobie)
Merete (pingvinhockey)
Bente
Kristine



Var hos tannlegen og fikk slipt litt på krona mi og byttet en fylling som forrige tannlege hadde slurvet med. Og huffa meg som de river og røsker i munnvika, vondere det enn å borre og styre vettu. Nå skal jeg lage tannlege utstyr med myke overflater så munnvika ikke blir så sår etter ett besøk der. Nå skal jeg begynne på AJ'n, ett sted må jeg jo bare begynne. Nesten værre å ha totalt frie tøyler, enn å ha noe å gå etter. For hvor skal en liksom begynne? Jeg får klippe ut litt bokstaver og finne A-Å så jeg har de iallfall. Bilder kommer så fort det er klart! =)

Ha en fortsatt fin torsdag, og i morgen er det HELG!! :)

07 januar 2009

Art Journal

I kveld har jeg surfer rundt istedetfor å være kreativ og komme igang med det jeg burde gjort, men det ledet til noe gøy. Jeg har bestemt meg for å prøve meg på Art Journal. Jeg fant Åshild sin Kreative dagbok og ble inspirert, og kom på at Christine har jo gjort lignende så lenge jeg har kjent henne, så da skal jeg lure henne til å komme hit å inspirere meg litt, siden jeg ikke duger så godt til å tegne frihånd. Hehe. Det kommer ny oppgave hver søndag, jeg vet ikke om jeg kommer til å gjøre alle, men jeg vil prøve å se hvor det ender hen :)

På tirsdag var det min tur til å lufte tante Green og da ble det en tur til Sandvika, hvor jeg fikk kjøpt meg litt fint bånd og det var omtrent det. Men får vel svinge meg å få kjøpt litt mer maling hvis jeg skal sette igang med slik kreativ dagbok.

Her er ett forslag sakset fra Åshild som er hjernen bak denne nye utfordringen. Første utfordring er positiv ABC. Klikk på bilde for å komme til bloggen!!

Nå er det natta på meg, har hatt fri denne uka så får prøve å stå opp litt tidligere imorgen så jeg kommer ordentlig i rytme igjen! Håper alle får en flott torsdag og at ikke flere må til tannlegen som meg!

05 januar 2009

Hallo tantene ;)

Hallo Bossi & Big ;) Ikke spis for mye snop i Brinken!

Border Punch

Idag har jeg spandert på meg en Martha Stewart Doily Lace punch. Denne har jeg siklet litt på en stund, så nå skal det bli mye fine kanter på papirene mine :) Så da er jeg spent på hvor lang tid det tar med posten. (kjøpte den på ebay) Fikk også kjøpt meg litt blonder idag da jeg var innom D Vi Liker her på Ask, de har midlertidige lokaler i Sentrumsbygget. Det var forferdelig rotene der, så jeg må si jeg liker Ask Antikk og Interiør (der jeg og mamma var for litt siden) mye bedre, var hyggligere betjening der på antikken også ;)




Bestilte den igår kveld og når jeg sto opp idag fikk jeg mail om at den alt var sendt og det tok 7 til 10 dager. Det var rask behandling. Til dere som kan ofre 200kr så kan den fås her: http://shop.ebay.com/merchant/indiannajones66 sammen med noen andre også. Eneste jeg fant som sendte forholdsvis billig til Norge ($6)

04 januar 2009

Scrapbook Express

Scrapbook Express ligger det en blogg utfordring til alle. Og den hopper jeg på, for det var nettopp på dette forumet jeg deltok på min første utfordring selv. Så jeg anbefaller alle å ta turen dit for masse inspirasjon i galleriet og konkuranser og utfordringer, i tillegg til å kunne bli kjent med utrolig mye kjekke mennesker! :)

Vinner av min blog candy..!

Idag har min kjære trukket en vinner og det ble Vibeke som ble den heldige :)

Hun skrev:

Alltid gøy med blog candy. Har lagt deg til min blogliste og skrevet om deg i blogen min:)

28 desember, 2008 17:57


Kan du sende meg adressen din på mail - idamelby@gmail.com så skal jeg sende deg en pakke :)

Takk til alle som deltok! Og god helg til alle sammen :)

Ny layout!

Jeg syns den turkise ble litt voldsomme, så jeg har gått for en mer rolig lilla. Og med denne forandringen har jeg også tenkt til å skrive litt på engelsk, slik at de fra utlandet har mulig til å skjønne hva som foregår her, ikke bare vi hardbarka norske klipp & lim sjelene. :)

Men i å bytte layout ligger også utfordringen å miste blogg lista mi, så jeg må surfe meg rundt og linke opp den idag! :) Joachim har reist for å hjelpe en kar med å få senket bilen sin så nå skal jeg bare kose meg hjemme alene til litt uttpå eftan :)

As you can see, I have changed the layout of my blog space. I thought the turquoise was to messy and wanted something more calming. So I went for purple one of my fave colours. And also with changing my layout I have desided to start typing a little bit in english aswell for all the foreigners that are visiting the blog. But I will keep the main part in Norwegian so that my family who havent learnt english yet can read without any problems. Blog will be back to shape with the bloglist and more later today as I am home alone until later in the afternoon. Its wierd for me to write english again, as I havent done it since I moved back from England in June. I need to practise, 'cause I didnt use to be this slow :p

Have a nice sunday!!

03 januar 2009

Rach's blog candy!

På bloggen til Rach finner du en blog candy som nok mange skulle ønske de kunne få, inkludert meg selv. Utrolig stilig. De av dere som ikke har henne i blogg listen deres bør legge henne til asap, der vil du finne en helt syk flott fargelegging og det bugner av kreativitet. Og se det utrolig søte kortet hun har laget til sukkersøtt utfordringen denne uken også :)

Sukkersøtt utfordring #22 Skisse #6

Etter skisse fra Anne Kristine har jeg laget dette kortet til bestefar som fyller 92 år imorgen. :)
Har prøvd meg på å maskere litt, turte ikke gjøre så altfor mye men nå er jeg igang med maskering også og det var slettes ikke så dumt :)

Materiale: bazzil kartong, chatterbox DP, prima blomster, blonde og ripsbånd, hänglar gutt, ramme og hilsen fra hjerte fra norsk stempelblad, knappenål fra plantasjen, rød scrappersfloss, bling fra prima og bokstaver fra making memories.


02 januar 2009

Rund LO

Forleden dag scrappet jeg en LO for å sende inn sammens med litt annet til Prima. De søkte etter nye Prima Flower Girls og hvem har vel ikke lyst til å bli det ;) Søte jenta er min nest minste kusine og fremtidens kort dronning :)

Materiale: Tynn bølgepappa, kaisercraft dp, filt bokstaver og mm bokstaver, bling swirls fra prima, blomster fra panduro (takk til therese og cecilie for disse), tag fra panduro, knappenål fra plantasjen, knapper fra bestemor, blå dymo og litt antikk hvit maling.

Maria feirer 2år som blogger!

Marias papirrot finner du nå en miljøvennlig pakket blog candy som hun vil gi bort for å feire at hun har blogget i 2 år. Og på de to årene har det jammen kommet masse flott fra henne også :) Alt du trenger å gjøre for å delta er å legge igjen en kommentar til henne, legge ut det glade budskap på bloggen din og spre ordet :) Fristen er frem til den 17 januar. Lykke til alle sammen! :)

Little's Blog Candy!

***DENNE POSTEN VIL LIGGE ØVERST FREM TIL 2. JANUAR, RULL LITT LENGER NED FOR NYE INNLEGG***

Som nevnt igår kom jeg til å annonsere min blog candy for å dele litt av gleden med å få så masse pakker med alle dere andre! :)

For å være med i trekningen av min julecandy må du gjøre følgenede:
  • Fortell om blog candy'n min på bloggen din.
  • Legge igjen en kommentar med link til innlegget ditt så jeg kan kikke på bloggen din :)
  • Hvis du har en bloggliste er det fint om du legger meg til der! :)
Pakken består av en stk EK success punch, to stk snag'em stamps fra imaginisce, en stk stjerne cookie cutter die (QK), en pose hvite/krem knapper, en pose sommerfugl metal pynt, 4 stk pynte nåler og en liten rull med bånd fra American Crafts.

Vinneren vil bli trukket 2 januar og annonsert her på bloggen min samme dag/kveld.

LYKKE TIL!! :)


Takk til Kristine for hjelp til å få innlegget ligge øverst til fristen er over! Tusen takk :)