13 november 2011

SCRAPPESNOP...


Pssssssssssssssssst.

Klikk dere inn på den offisielle PROMAKER NORGE bloggen for sjansen til og vinne scrappesnop!!!



11 november 2011

HOLD FOKUS...



Nå går det virkelig unna på fabrikken om dagen. Vurderer et samlebånd nå til alle julekortbestillingene, men super kos og få brukt opp litt papir istedenfor og bare samle på det og stryke på de ;-) Men i kveld måtte jeg ha et lite avbrekk. Så da har jeg scrappet litt istedenfor og lage kort.. Denne LO'n er til Vi tar'n igjen oppgaven på SCRAPPEHUSET. Jeg lot meg til og begynne med inspirere av oppsettet.. men så ballet det seg litt på og jeg har KUN brukt restepapir!!! Jeg likte også godt ramma hun Caro hadde brukt på sin LO, og for første gang har jeg krypet bildene litt så jeg fikk to på samme str som en til vanlig :-) 





Takk for de koselig kommentarene dere legger igjen her på bloggen! :-) 


10 november 2011

Hvem strekker seg litt lenger...?


For noen uker siden ble jeg utfordret av Torill inne på SCRAPPEHUSET i og lage noe i GRUNGE stilen som Tim Holtz er så plagsomt god på. Huff da tenkte jeg.. Men etter litt soul searching og youtube inspirasjon fant jeg fram utstyr  (ja.. for som en hver kreativ sjel har jeg jo det meste.. bare at jeg ikke bruker alt like ofte.. hehe) og begynte og kline og klæsje! Så her er resultat av noe kvelder mye morsom og kreative utspill.



Den første er så godt som en kopi av en tag som raskt ble min favoritt, så denne bysten og fugleburet kommer nok til og bli litt mere brukt enn bare og ligge i esken og samle støv fremover! ;) 


Den andre brukte jeg noen mistere med distress ink, valgte farger i blinde for og prøve og gjøre det litt mere morsomt og jeg må vel si jeg hadde flaks! :p Ostekluten er også farget med en mist valgt i blindet!



Og den tredje har jeg virkelig kosa meg med og lage, masse lag med distress, embossing, crackle paint, punch, farging, rufs og tufs! :-)

Utfordringen fra Torill kom nok i grevens tid da jeg ikke har hatt helt den store skapergleden i det senere. Men nå føler jeg at den er på vei tilbake og jeg storkoser meg med og lage boble julekort som sikkert noen har sett på facebook! ;-) De vil komme i bloggen også, men det går litt fort i svingene så ikke alltid jeg husker og ta bilde av de før jeg sender de av gårde! :-)


09 november 2011

PMN - Oppskrift




Ventetiden kan virke lang, så i mellomtiden har jeg laget en oppskrift (tutorial) med fargelegging med ProMarkers som du finner på PNM bloggen! :-) 






06 november 2011

Ryddesalg!!!!



Jeg har ryddet litt og har MASSE STEMPLER som knapt  er brukt og en del er ubrukte tilsalgs.
Stemplene finner du HER





HURRA!!





HURRA!!! Endelig kan jeg dele med dere at jeg har blitt med i design teamet til PROMARKER NORGE!!! (PMN) Dette skal bli så gøy!!! 
Første utfordringen vil ikke være før 1. januar, men fortvil ikke. På bloggen har vi en SCRAPPESNOP vi vil dele med dere og det er enda et DT medlem som skal presenteres. Så følg med i PMN-bloggen!!

Mitt første bidrag er et julekort, for detaljer om hvilke farger jeg har brukt besøk PMN-bloggen. Der kan du også et knipe av kortene mine som viser min fargeleggings "stil".
 


Kikk innom PNM-bloggen og les mer om de andre i designteamet!

Takk for titten!! :-)