21 februar 2012

Oppskrift



Sjekk ut oppskriften Gro har delt på ProMarkers Norge bloggen. 





Husk at det hver mnd kommer en oppskrift hvor en kan få med seg litt tips og triks. 


19 februar 2012

Casa AJ - Februar




Jeg var litt ivrig på februar oppgaven inne på CASA og glemte litt hva oppgaven var da maling og tusj fikk vandre fritt, så det bidraget ble neimen ikke godkjent ;) Men nå har jeg kost meg og lagd et nytt. 

"I can only be my self, everyone else is taken"





Etter fredag kommer det nok til og blomstre enda mer med AJ her på bloggen. Gleder meg som en liten unge til og delta på demo med selveste Tim Holtz og den fantastisk kreative Dyan Reaveley. Og få møte de kommer jeg nok til og sveve på en god stund vil jeg tro! ;) Hihihi.

Takk for titten! :) 

14 februar 2012

Kreative småttisser..



I min familie har eller holder de fleste jentene på med noe kreativt. Det går i søm, maling, annet håndarbeid og papirhobby. Og nå har de minste i familien fulgt godt med og som gaver til Morsdagen var de på fabrikken og lagde to bilder til sin kjære Mor. Jeg poster disse stolt og kry "tante" (selv om jeg egentlig bare er kusine), for dette har de kreert helt selv. Jeg har stått for utstyret, men ideen, utformingen, ja absolutt alt har de gjort selv!!!

Oleane 5 år



 Maren 7år 



Og her er de i full gang med tull og tøys på fabrikken! :)








13 februar 2012

Timeglasset...






Siste oppgaven hos Anonyme Scrappere er jammen en FRI oppgave! Jeg har lagd enda en LO, siden jeg liksom er i siget om dagen ;) Men nå i en litt annen stil enn den jeg har vedkjent her på bloggen tidligere som min favoritt. Herlig og kunne prøve litt annet også! :) Dette blir vel det nærmeste jeg kommer clean and simple etter en periode med mye stæsj og lag på lag :p 






Takk for titten og de hyggelig kommentarene dere legger igjen her!! :)

11 februar 2012

Timeglasset...



Jeg blir som regel ferdig rundt klokka elleve på kvelden, men idag er jeg jammen en dag før fristen! Den tredje oppgaven av timeglasset inne på Anonyme Scrappere var hjerter og roser, så da lagde jeg en LO med masse roser (dog i forskjellige former og fasonger) med en søt rubons med to hjerter på! Jeg ble skikkelig inspirert av Ragnhild sitt bidrag så bakgrunnen var klar på null komma niks! ;) 




Blomstene får du kjøpt hos PAPIRPLANETEN.

Takk for titten og om litt god kreativ morsdags!! :) 

Gjesterommet..



Min kreative venn Marianne er gjest på ScrappeHuset, og siden jeg virkelig er så i rute med alt som foregår der inne så må jeg jo slenge meg med på denne her også før det blir for seint! :) Men etter denne er det jammen tomt for ferdig produserte ting som ikke har rukket og kommet på bloggen. Men, det er super stas og ha funnet tilbake til skapergleden så da kommer det vel noe mer! :) 

Så her har jeg da sydd litt for hånd med min nye flotte hyssing (som jeg innser at det må hamstres mer av!!), oppgaven var og bruke søm! Dog var det ikke lett og sy gjennom 6 lag med papir, jeg måtte bruke en nebbtang for og dra nåla gjennom! ;) Og i tro mot Marianne, så har jeg lagd en colorwash/klinete tag som det lysegrønne båndet er fest i, men den syns dessverre ikke så godt. 



"Things that make me happy <3"

Her er jeg avbildet på hippie fest sommeren 2011 ilag med en tidligere klassekamerat. Jeg var jo alltid med gutta siden jeg gikk på elektro på vgs, så kjempe stas og komme hjem til Odalen og møte de på festligheter! :) Dog var vi nok i eldste laget på denne festen og vi måtte finne oss et bord i hjørnet hvor vi "eldre" kunne drikke mojitos og kaffe med baileys! :) Men vi hadde det ikke noe mindre gøy av den grunn! :)

Takk for titten og hyggelig kommentarer!! :) 



10 februar 2012

Timeglasset..



Oppgave nummer to var FORM, så da har jeg laget et hjertekort. (mitt aller første i annen form enn firkant/rektangel så dan!) Siden jeg ikke har noen flotte hjerte dies, så har jeg tegnet etter et finer hjertealbum jeg hadde på lur og lagd kant rundt med og stanse ut lange remser med en kantpunch, og sydd med min ny innkjøpte hyssig!! Den er jammen med på det meste jeg har lagd denne uka ;) 




Motivet er fargelagt med ProMarkers: Ivory, Blush, Dusky Pink, Pastel Pink, Lilac, Lavender, Violet, Warm Grey 3, Tan, Caramel, Cocca, Umber og Blender. Hightlights med Sharpie Poster Paint penn. 

Takk for titten og god fredag!! 

ProMarker Norge #2




Da var det tid for runde to med inspirasjons bidrag fra  ProMarker Norge sin andre utfordring. Denne mnd utfordring er bestemt av Gro, og den er jammen litt vrien men veldig utfordrende!

Svart/ Hvitt
Ikke bare svart og hvit, men mer som et svart/ hvitt foto. 

Husk at det er kun motivet som trenger og være svart/hvitt og ikke hele kortet. 
Så her er mulighetene mange!! Sjekk også ut bloggen og se de flotte premiene vi har ;) 
 



Farger brukt: Warm Grey 1, 2, 3, 4, 5 og Blender. 
Rundt motivet har jeg prikket forsiktig med de lyseste gråfargene og prikket over de igjen med blender for og blende det litt ut så det ikke ble så dramatisk, men en liten effekt i bakgrunnen. 

Takk for titten og kos dere med utfordringen!! 



08 februar 2012

Timeglasset..



Lite ante jeg hva jeg meldte meg på - Anonyme Scrapperes Timeglass 2012.. Men nå er moroa i gang og med en flott første oppgave! Tema er KJÆRLIGHET i alle former og fasonger. 

Kjærligheten til gamle folkevogner går over flere generasjoner i min familie, og min kjære fetter og gode venn Stian fikk endelig for et par år tilbake kjøpt seg sin egen boble. Det morsomme er at vi har "like", samme årsmodell og samme orginal farge. Men Stian har den samme gode gamle lakken som bilen ble sprayet med i 1959 (derav tallet 59 på LO'n) og min fikk ny lakk i 2005. Så nå suser vi rundt ilag i de flotte folkevognene våre blide, lykkelig og fornøyde!! :) 





Takk for titten, og god lille lørdag! :-)


07 februar 2012

Det glade 50-tallet..


Først må jeg skryte litt, for nå er jeg STOLT!! Og glad, jentene på Huset hadde valgt min LO som favoritt og vinner av "Hverdags" utfordringen!! For meg som egentlig er en kortlager så er det ekstra stas og hoppe ut i LO-verden og faktisk lage noe som andre syns er kult!! Så tuuusen takk til dere jentene på Huset og takk for all den flotte inspirasjonen!! :) 




Og siden jeg er i Huset-slaget har jeg laget enda en LO til en av utfordringene deres, denne er til "Det glade 50-tall..". Jeg lot meg inspirere av fargene og litt av bildet jeg hadde på lur. Bilen på bildet er nemlig min egen boble fra 1959, så det og drømme seg vekk til 50-tallet var ikke vanskelig! :) Og det er jo ikke så ofte jeg har bilder av meg selv med stoltheten min, som oftest er den avbildet alene når den er parkert. 






Takk for titten og for de koselig kommentarene!! :) 



02 februar 2012

Casa ting..




Torill har lurt meg til og bli litt mer aktiv på CASA KREATIV forumet, det går litt opp og ned, men jeg får da med meg noe ;) I år har jeg meldt meg på Papiralong 2012, hvor det er en oppgave hver mnd, og første oppgave var og lifte en feiende flott LO.

Søteste Lilla purker og sover med tunga godt utenfor munnen som vanlig! Er hun ikke søt? ;) 






I tillegg har de fått i en gang bra gjeng med Art Journal damer som det bugner av inspirasjon fra. Her er Januar siden min, likte ikke så godt det gule sånn i ettertid, men pytt pytt. 





Takk for titten! 
Og vi sees på Hamar til alle som skal på Mjøstreffet i helga! :) 

01 februar 2012

ARTelier hos jentene i Huset



Fantastisk at jentene i Huset har satt fokus på Art Journal i det nye året, for da får jeg et lite tupp bak! For det trengs jo fra tid til annen :p Det begynte med en ide, men den ble borte og til noe helt annet før enden på visa var nådd! :)





Ta en titt inne på SCRAPPEHUSET, masse herlig inspirasjon samt kjekke linker med enda mere inspirasjon!