05 desember 2007

Juleferie

Lørdag 8 desember starter jeg min juleferie og setter kursen mot Norge! I min jule timeplan har jeg grøt hos Mor, nyttår hos Anne og Odd og litt kort kos :)

Nå sitter jeg og skriver en logistikk oppgave og pugger til ledelses presentasjon imorgen. Har jukselapp da, tilfelle jeg blir helt glemsk. :) Fredag skal vi drikke ut beholdnigen (4 hele øl) og spise opp snopet. Hehe. Magnus og Anette skal være lenger, men jeg kan jo ikke gi dem alt jeg har til overs, må jo passe på å stappe i meg litt sjæl også.

Gleder meg masse til å komme hjem og få se snø og ikke minst hvordan det har blitt nede på "hytta". De aller fleste julegavene er i boks. Men jeg mangler til Joachim.. klarer ikke å finne på noe kult til han. Kanskje dere har noen forslag?? :)
Fant noen fine kort jeg har klippet ut på nettet som jeg legger ut til inspirasjon :) Gleder meg til å ta fatt og lage merkelapper og kort i lange baaaaner ;)

Sees snart :) STOR KLEM FRA LITTLE


2 kommentarer:

Line Maria sa...

Det er bra du snart kommer hjem!!
Klem Ia xD

Anonym sa...

Tenker du har hjemlengsel jeg nå......?!!!!! VI GLEDER OSS TIL Å SE DEG IGJEN NÅ......altfor lenge siden sist ! Klem jentene i blindveien