29 september 2006

I farta torsdag den 28 september 2006

Ble vekt tidlig av mamma, for skulle på Bikuben en liten tur å kjøpe seg en papirskjærer, ett limviskelær, svart stempelpute og noen nye ark. Da var det bare å hive seg i dusjen og gjøre seg klar, for det skulle helst skjedd igår. :) Etter godt over en time på Bikuben kunne vi oppsummere Ingers innkjøp til: 1 stk lilla Quic Kutz tanf, 1 QK veske (fulgte med tanga), papirskjærer, ekstra skjæreblad og bøyer, stempelpute, god jul stempel, snøkrystall stempel, lim penn, 3-d puter, nisse ark, diverse ark i forskjellige farger, imviskelær, m.m.

Jeg derimot tok det helt mellow og kjøpte kun litt ensfarget papir, 3 juleark, 1 stempel, 1 Le Plume penn (sort), hjørnekutter (gave til mamma), sort embossing pulver, en QK med gress, også fikk jeg Qk stamp settet av mamma i tidlig julegave. Wee. Da passet jeg på å låne alfabetet til mamma for å lage mitt eget "gratulerer" stempel med, lagde også ett identisk ett til mamma så dere på fabrikken kan låne!!!! På handle turen rakk vi også å finne en bursdagsgave til pappa, men når vi var ferdig med det måtte jeg spørre om vi kunne reise hjem, for da var jeg rett og slett sliten.
Når vi kom hjem gikk dagen med til å teste alt det nye utstyret og lage noen bursdagskort og div miks. Fredag er det tannlege og fikse litt mer på golfen tid, lørdag er det familie bursdag her hos eldra for pappa pluss litt fyll & fanteri på Kaktus, søndag er slappe av og pakke dag, og mandag drar jeg tilbake til Southampton uten tannverk! Blir koos!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Fy flate - dette var utrolig mye flott stæsj....må nok ta meg en tur te Bikuben snart jeg og gitt..... :-)

Bossi sa...

OJ !! Kommet Marvy LePlum ønskeliste på bloggen også...det var lurt...! hm..