24 september 2006

Wee nå skal det blogges og dokumenteres!

Ja da var jeg også kommet meg på blog-fronten. Tom Roger hadde laget en så flott blog at da måtte jeg også kaste meg på. Kjekt å kunne vise dere her hjemme hva i alle dager jeg holder på med bort i England og da!

Denne uka er jeg hjemme med dundrende tannverk og skal til tannlegen på fredag for å få fikset på det så jeg er smertefri og fin igjen til skolestart den 2 oktober.

I de to kommende årene skal jeg jo bo i England, nærmere bestemt Southampton i Hampsire. Her skal jeg i år bo ilag med ei sindig sørlandsjente som heter Ina. Vi har fått oss leilighet i nærheten med resten av de vi kjenner som også skal gå på skole der i 2 år nede i Ocean Village! Det tar da ca 15 min å gå til skolen i mitt tempo, som da er ett par hakk saktere enn Ina sitt. :) Så hvis jeg bare er flink nå fremover så blir dette en innholdsrik side med video dagbok (dette prosjektet er alt godt i gang), bilder og historier fra min hverdag som student der nede! Følg med videre for hva som skjer med meg og mine venner & bekjente! :)

2 kommentarer:

TomR sa...

Grattis med fin fin blogg! Skal følge med deg som "blogger" mens du er over "there"!

Ida sa...

Hihi, takk takk. blir jo down "there".. ;)