13 desember 2006

Last day in Soton!

Ahhh disse pcene paa skolen er helt paa trynet. Lagde en fin post ogsaa ble alt borte. Men idag er siste dagen her i Soton for denne gang, 3 uker hjemme skal bli herlig! Naa har jo Bossi ogsaa faatt fart paa seg til og oppdatere bloggen og det lover bra! Stakkars Bittelille Kosen som har faatt astma. Det er ikke noe godt.
Imorgen maa jeg opp kl 03 for aa rekke bussen og fly kjempe tidlig. Men det er kjekt for da kommer jeg tidligere hjem ogsaa! Idag har jeg levert to store oppgaver som jeg har jobbet paa i 2 mnd naa! Og det var en stor lettelse av skuldrene. Men men, det er med to nye oppgaver som maa leses og begynnes paa hjem i jula ogsaa.. Ikke fult saa moro, men det er jo fare for litt dodtid paa juleaften naar jeg sitter og venter fra jeg har staatt opp til middagen, mellom middag og pakkene skal aapnes. Hehe. Det blir knall og komme paa kose dag hos Mor til helga! Gleder meg masse til det! For da er jo alle der! Idag skal jeg spise suppe og vaske leiligheten, det er egentlig kjempe kjett.. men man maa jo bare slikt naar en ska flytte! Rett over gata. Flaks det ikke er saa langt!! :) Jeg faar lope hjem saa sees vi til helga!!

STOR klem fra Little

04 desember 2006

Snart X-MAS!!

Ja nå er det bare 10 dager igjen til jeg skal stikke hjemover til varme Norge! Julebordet var veldig hyggelig, det var melon og speke skinke til forrett, kylling bryst med en hvitvins sopp og bacon saus og en potetform til hovedrett, så sitron ostekake følgt av kaffe og mint. YUMMIE! Så var det dans og hæla i taket. Danset med en teit fyr som tråkket både meg og Hege på beinet. Det vakke noe særlig. Gikk hjem tidlig og våknet av bråk og hurra meg hei i 4 tiden.. Jippi.

Nå er det pause i lekse lesinga her. Jeg kommer sterkere tilbake med blog'n på onsdag (les utover uka)

Gleder meg til å komme hjem!!
Klem Little!