22 januar 2007

Espen 30 år!

Nå er det lenge siden det har skjedd noe på bloggene våre jenter. I mellom tiden har det vært juleferie og jeg har gått en uke på skolen. Nå har jeg vært hjemme siden torsdag og skal reise igjen på tirsdag morgen. I helga feiret vi bursdagen til Espen og det var veldig moro. Han ble tatt på senga da det buste inn 15 gutter på rommet hans kl 09.00 på morningen og ba han ta på seg de klærne som låg i en bag. Turen gikk til Lillehammer hvor det skulle hoppes i en slags strikk også kjøres kjelke. I bakken såg Espen onkel Frode på laaaang avstand, med hjelmen godt trykt om fjeset. :) Når de kom tilbake var Espen litt "sliten", men han holdt koken til klokka var 02. Vi spiste god elg gryte og kosa oss masse. Palma shottet og danset i ett sett. Anne var ikke langt etter og alle kompisene til Espen lurte fælt på hvem disse gale damene som danset var. Hehe.

Ellers går det i lekser og lekser, driver og jobber med en presentasjon nå og den skulle vært ferdig igår. Så det er bare og jobba på!! Håper formen til alle i blindveien kommer seg og at Lille Ia og Henriette har fått gått på ski nå som været tillater det!

Klem fra Little

3 kommentarer:

Lille Ia sa...

Ja, nå er det lenge siden det har skjedd no, men nå har jeg fått oppdatert litt!!! Stå på med jobbinga!!!
Klem fra Lille Ia

bossi sa...

Hå hå hå !! Stå nå på !! Bra med litt oppdaterings her gitt.....hm hm, vi skal også prøve på det ja.......snart......

Også vet du hva eller Little ?? Vi har kjøpt oss tomt på Sørumsand !! Så nå skal det bygges !! I en NY BLINDVEI !!!!!! hehehehehe

pipes :-) bossi

bossi sa...

Forresten !! ---- ny kul farge på bloggen !! frisk og fin a gitt !;.)
Sånn som Palma liker detta vettu.