21 februar 2007

Nye fabrikk investeringer...!!!

Ja nå har det seg slik at Little er blakk, men Inger har fått litt nytt stæsj til fabrikken! Nye ark, stempel puter, glitter, sånn fin perm med mange lommer til 12x12 ark og noen overraskelser! :) har ikke bilde, for jeg har alt pakket det ned i bag'n jeg skal ha med meg neste uke. Godt forbredt kan dere si! Hehe. Her går det unna med oppgave-lekser og jeg har fått taket på den jeg aldri kom ordentlig igang med! Håper på å være ferdig med den i løpet av morgen dagen, klar til å printe og legge i innleverings mappe. Ellers blir det en rolig helg med mer lekse lesing, for jeg har jo ikke bare en oppgave og levere inn men ca 1000.

Jo årsaken til de nye investeringene var at den lokale sjappa skulle legge ned, så da er det kun hun hyggelig dama oppi byen og den store hobby butikken ett stykke uttafor byen igjen. Men det får jeg ta til neste semester da jeg har med egen bil! :)

Jeg får jobbe på litt til med oppgaven! På tide med litt oppdateringer i Blindveien også nå syns jeg.. barna har vel vokst litt siden jula..! ;)

Klem Little

Ingen kommentarer: