19 oktober 2007

hybelkaninene i 6 moorhead court

Her bor jeg, i 4 etg, som blir engelsk 3 etg fordi de kaller 1 etg for ground floor. Veldig koselig og flott leilighet, med parkering inni bakgården :) Rommet mitt er det bak flagg stanga! :)

Disse bor jeg sammen med i år, Anette fra Bergen og Magnus fra Kongsvinger :)




18 oktober 2007

Swedish comedy :D

http://www.youtube.com/watch?v=bYUhR1GDTJ0

http://www.youtube.com/watch?v=GIFJHYUrcfE

http://www.youtube.com/watch?v=Zmgtyby9TSE

jeg ler meg skakk av disse svenskene :D

Fabrikken hviler aldri..

I Newcastle ble det plukket opp noen julestempler til fabrikken. Det ble også handlet bursdags gave til Henriette på samme butikk :) Under ser dere noen bilder av de nye flotte stemplene, gleder meg til å prøve de. Må jo lage baby kort og begynne på disse julelappene mine :) Allerede nå er det mange julegaver som er ferdig handlet inn, blant annet to jenter i wonka veien, det var de første pakkene jeg & Joachim var ferdig med. Ja i år blir det pakker fra Ida & Joachim...:p
Legger ut noen bilder siden jeg er hjemme nå, og da funker den opplastnings saken til bilder. :)
Klem Little :)

MERRY MERRY CHRISTMAS TO YOU...

SNØKRYSTALLER

BÆR MED BLADET ;) (HUSKER IKKE HVA DET HETER... HEHE)


ENDELIG, TIL OG FRA STEMPEL :D

09 oktober 2007

Little in UK!

Her er en liten oppdatering innimellom reisebrevene. Onsdag 17 kommer jeg hjem en liten tur. Ble altfor lenge å være vekk fra Joachim, så jeg klarte ikke å vente lenger. Hehe. I England har det vært sol og fint vær, idag tidlig regnet det litt, men det er over nå og solen skinner igjen. Jeg er blitt syk igjen, fått en betennelse i tannkjøttet bak visdomstanna (den som skal trekkes 20 des) og mulig streptokokkene tilbake. Men vært hos legen å fått pencilin så regner med å være frisk og rask igjen om kort tid! :)

Nå på søndag var vi i zoologisk hage og hadde en kjempe fin dag. Det var ganske mange kule dyr der, blant annet tigere, giraffer, sand katter, flodhester, kenguru og mange fleir. Vi var der helt til det stengte, hehe. For å se litt åssen det er der kan dere besøke denne linken. (Prøvde å laste opp bilder, men det funker ikke fra nettet her hjemme, så skal gi dere en link da jeg har fått lagt de over på nett)

Savner dere alle sammen masse! :) Klem Little

06 oktober 2007

Reisebrev del 1


Som dere vet kjørte vi hele veien til Southampton. Vi forsøkte å ta litt bilder underveis og her er noen av dem.

Avreisen var planlagt til torsdag morgen 0700 for å være sikre på a vi kom med fergen som gikk kl 1900. Vi skulle jo kjøre gammel bil i mange mil og da kan jo litt av hvert skje (noe det også gjorde)

Klokken 0800 (allerede etter skjema som dere ser) Var bagger og kofforter klare for å lastes inn i Golfen til Ida.

Ida's baggasje til høyre og Joachim's til venstre :p

Golfen ble lastet opp, og idet de første solstrålene kastet sitt lys over tunet på Ljøreggen var vi klare for avreise.

Reiseruta var klar, 49 mil til Stavanger, båt til newcastle og ca 50 mil fra Newcastle ned til Southampton.









Turen startet bra og vi lå lenge godt foran skjema.
I setesdalen fant vi denne merkelige farkosten og så vårt snitt til strekke litt på bena.














Norge byr på mye vakker natur, og siden vi var godt foran skjema så stoppet et par steder til. Er litt usikker på hvor dette er, men bratt og svingete var det ihvertfall, flaks Ida har en slik flott bil som sitter godt på veien :)

Kort tid etter tok vi til venstre på riksvei 9 og skulle etter veibeskrivelse kjøre en time og 8 minutter før vi skulle ta av igjen. Derfra skulle det være 10 mil igjen til Stavanger.

En time og ti minutter etterpå kjørte vi inn i Evje... Her var det noe som skurret.. Er ikke Evje 6 mil nord for Kristiansand? Er det ikke litt mer enn 10 mil fra Kristiansand til Stavanger? Joda.. etter å ha forhørt oss på en lokal Esso-stasjon viste det seg at vi var 26 mil fra Stavnger. Altså hadde vi enten kjørt feil, eller så er ikke veibeskrivelsene fra Gule Sider noe særlig å stole på. Vi velger selvfølgelig det siste alternativet.

Men, vi hadde jo beregnet god til, så dersom ikke noe uforutsett skjedde hadde vi fremdeles god tid. Vel vitende om dette satte vi kursen nordover.
Så skjedde det da.. Oljelampen kom på. Var det nå det skulle skje? Var det nå vi skulle bli stående og ikke rekker ferja? Og vi som akkurat hadde skiftet olje og filter og alt... Vi stoppet opp og sjekket oljen, men alt var i sin skjønneste orden.. Når vi startet opp igjen var lampen slukket og turen fortsatte uten problemer (for nå ihvertfall)...







Klokka 1700 rullet vi inn i Stavanger og fant uten problemer frem til havneområdet. Med en time igjen til sjekk inn var vi altså fremme.
Ventetiden gikk med til å handle norske nødvendigheter som Urge, Geitost, Firkløver og wienerpølser.

Båten over tok 17-18 timer og var en gedigen skuffelse. Lugaren var møkkete, middagen var dårlig og som om ikke det var nok ble vi oppsøkt på lugaren av en servitør som krevde betalt for den forhåndsbetalte middagen vi hadde bestilt.

05 oktober 2007

There's a new kid in town


Ja, da har jeg fått tilgang til denne bloggen da...

Little har litt trøbbel med å få lastet opp bilder og legge inn bilder og slikt fra sin nårværende lokasjon i England, så da har jeg fått det ærefulle oppdraget med å hjelpe til med å holde familen oppdatert :)

Kommer, tilbake med en reisereportasje om litt.