27 april 2008

MESSE & SØRUMSAND TUR

Idag har jeg og Mamma vært en tur på Skedsmohallen på messe. Der var det så som så, vi kjøpte ikke så mye egentlig. Noen kutz og stempler og småting. Jeg prøvde å få Mamma til å kjøpe den Bind-It maskinen, men uten hell. Jeg må nok ønske meg den til bursdagen. Tror jeg alt får legge ut liste på bloggen, selv om det er lenge til. Fikk kjøpt sånne poser til tante grønn da, det var en bra ett bra kjøp syns jeg :) Har hatt disse posene i bakhodet, siden de kostet flesk hos Egil fikk jeg beskjed om. :)

Ellers, GRATULERER til LM med bra innsats i helgens O-løp, gratulasjon av svenske kongen står det stil av ;) Regner med det kommer ett bilde på bloggen når tentamen og sånn er over!! Bra jobba LM!!!

Etter messa dro vi en tur til Ss for å sjekke läget på tomta, men vi måtte reise rett i Brinken for på tomta var det kaffe og mat pause. Der var Henriette, John, Mor, Frode, Mette, Maren, Oleane, Ingar, Mamma og jeg. Det skjedde mye der idag og Frode ble helt forstyrra over hvor raskt alt gikk for seg!! Det kom masse stein og vi fikk med oss at de tippet ett lass før vi dro avgårde for det ble litt kaldt. Vi gikk også en tur langs Glomma, se bilde av jentene under!

Legger ut en ny tråd med mere bilder!


Ingen kommentarer: