30 juli 2008

Tradisjonell Tagbok (nå med bilder)

Igår bestemte jeg meg for å prøve meg på en tradisjonell tagbok. Det tok litt lengere tid enn jeg hadde tenkt meg, så jeg måtte kaste inn håndkle og begynne friskt igjen idag tidlig for å få den ferdig. Alltid gøy å prøve noe nytt, og dette er jo en knall ide til å ha kurs på fabrikken om. Kan jo pyntes og stæsjes i alle mulige farger og fasonger!

Jeg fant oppskrift på papirgleder.no og syns den var grei å følge :) Bilder kommer senere idag, da den står å tørker, ble litt for glad i glitter ; )

Har lyst til å finne oppskrift på slik melke kartong, lage noe til jul, skal teste videre disse kremmer husene også! :) Kjøpte julestempler på papirloftet så håper de kommer i posten denne uka. Den pakka fra kort & godt har ikke kommet ennå heller.. *venter spent*

Hva skjer i Wonka veien, er det pause etter det store O-løpet hos söta bror eller er dere oppe å går?? :)
6 kommentarer:

IA sa...

Aldri pause hos wonka da!! Skal prøve meg på et nytt kort nå;) Joy Fold Card. Synes det så litt fint ut:)

Anonym sa...

Oj Oj - her skjer det saker ...! Jeg har også så smått begynt på et blomster-kort-prosjekt....men har ikke kommet så veldig langt enda...bare kuttet blomstrene... I dag har vi jentene vært i Lillestrøm å fått tegnet et par forslag til kjøkken ....

Hei sålenge... !

Anonym sa...

OJ OJ OJ - denne var heftig !!! Nå har du jobba hardt - og resultatet ble jo strålende !!! Ser kjempefin ut !!

Ida sa...

Takk takk, ja var vanskelig å komme på ideer til hvordan det skulle bli. Men har en til ferdig kuttet til ny testings en dag. Nå står dorull tag's for tur! En lomme er snart ferdig :)

Ida sa...

joy fold så heftig ut forresten :)

Ia sa...

Skikkelig stilig altså!!:) Har du oppskriften på dorull tag's forresten?:)