07 januar 2009

Art Journal

I kveld har jeg surfer rundt istedetfor å være kreativ og komme igang med det jeg burde gjort, men det ledet til noe gøy. Jeg har bestemt meg for å prøve meg på Art Journal. Jeg fant Åshild sin Kreative dagbok og ble inspirert, og kom på at Christine har jo gjort lignende så lenge jeg har kjent henne, så da skal jeg lure henne til å komme hit å inspirere meg litt, siden jeg ikke duger så godt til å tegne frihånd. Hehe. Det kommer ny oppgave hver søndag, jeg vet ikke om jeg kommer til å gjøre alle, men jeg vil prøve å se hvor det ender hen :)

På tirsdag var det min tur til å lufte tante Green og da ble det en tur til Sandvika, hvor jeg fikk kjøpt meg litt fint bånd og det var omtrent det. Men får vel svinge meg å få kjøpt litt mer maling hvis jeg skal sette igang med slik kreativ dagbok.

Her er ett forslag sakset fra Åshild som er hjernen bak denne nye utfordringen. Første utfordring er positiv ABC. Klikk på bilde for å komme til bloggen!!

Nå er det natta på meg, har hatt fri denne uka så får prøve å stå opp litt tidligere imorgen så jeg kommer ordentlig i rytme igjen! Håper alle får en flott torsdag og at ikke flere må til tannlegen som meg!

4 kommentarer:

Torill sa...

Ja, heng deg på! Det er veldig gøy med AJ. jeg bruker det bevist til litt terapi også jeg!
Gleder meg til å se!!!
ha en super dag!

Gro sa...

Takk for koslig kommentar i min blogg. Jeg har ikke vært her hos deg før, men du verden her er det mye flott å se! kommer garantert tilbake.
klem

Vibeke sa...

kjempe fint!!!!!

Og tuuuuuusen takk for blog candyen - den kom i dag!!! Og med masse deilig sjokolade også mmmmmmmmm... :)

Gro sa...

Er innom for å fortelle deg at jeg har en Award til deg. Du kan hente den hos meg!
Klem