05 januar 2009

Border Punch

Idag har jeg spandert på meg en Martha Stewart Doily Lace punch. Denne har jeg siklet litt på en stund, så nå skal det bli mye fine kanter på papirene mine :) Så da er jeg spent på hvor lang tid det tar med posten. (kjøpte den på ebay) Fikk også kjøpt meg litt blonder idag da jeg var innom D Vi Liker her på Ask, de har midlertidige lokaler i Sentrumsbygget. Det var forferdelig rotene der, så jeg må si jeg liker Ask Antikk og Interiør (der jeg og mamma var for litt siden) mye bedre, var hyggligere betjening der på antikken også ;)
Bestilte den igår kveld og når jeg sto opp idag fikk jeg mail om at den alt var sendt og det tok 7 til 10 dager. Det var rask behandling. Til dere som kan ofre 200kr så kan den fås her: http://shop.ebay.com/merchant/indiannajones66 sammen med noen andre også. Eneste jeg fant som sendte forholdsvis billig til Norge ($6)

4 kommentarer:

Torill sa...

Den var bare helt digg!!!! Sikler litt her jeg også!! Så utrolig stilig! Ja, du får virkelig kose deg med den, når den kommer!!

Kristine sa...

Den punchen vil jeg og ha;) *sikle, sikle*
Og det var stilig look på bloggen din. 'så fin og sommerlig;)

Vibeke sa...

sukk - ja den punchen er utrolig fin!!! Jeg har siklet på den en stund jeg også.... sikler enda jeg hihi:) Gleder meg til å se den i bruk!!!

Anonym sa...

Hei,

Så hyggelig at du liker butikken!
Vi spanderer en kaffe neste gang du er innom :-)

Hilsen jentene hos Ask Antikk & Interiør