04 februar 2009

Ett kort idag å..!

Jeg har vært hjemme idag med en forferdelig hodepine, men uttpå kvelden her har det blitt litt bedre. Så da har jeg laget ett morsdag kort! Og sånn ble det:


Dette bilde er litt mørkere, men da ser dere teksturen veldig godt i det rosa papiret!

På dette kortet har jeg brukt, brun bazzil kartong, kaisercarft mønster papir, prima blomster, brads, melissa frances miricale sticker, MM klistremerkealfabet, litt blonde, Mamma stempel på Kreativ Hobby, glitterlim, dekorasjonspynt til øye på fuglen og personelig stempel fra ebay.

Da er det god natta på meg, for imorgen skal jeg og Mamma på Smak 09 messa. Vi fikk billetter av Joachim siden han er der med jobben på Embalasje messa som går paralelt med Smak 09. Så da kanskje jeg får litt inspirasjon på matveien også :)

Hvis noen har noen tips til Morsdagsgave så tas det imot med STOR takk ;)

6 kommentarer:

Gro sa...

Så fint et kort. Knallstilig med bølgepapp.
Ha en fin dag.

Kjerstin sa...

Veeldig koselig morsdagskort, ja!! Rammen du har rundt bildene - kan den lastes ned noen plass? Mener jeg så det lagt ut på en blogg en gang, men fikk ikke gjort det, da, og nå usker jeg selvfølgelig ikke hvor det var... :)

Anonym sa...

Åååh, så fint et kort!! Nå blir mamma Inger glad vet du !! :-)

Torill sa...

Knallflott kort!!!
utrolig lekre farger, og den fuglen var jo bra søt da!!

Anne Bente sa...

Tusen takk for at du ble med på utfordringen vår. Kjempeflott kort du har laget. Du ble også vinneren, så ta kontakt med oss for å få premien din :-) mail@kraetivhobby.no. Hilsen Anne Bente, Kreativ Hobby

Anonym sa...

Tusen takk for knallfint kort og de fine telysestakene fra Espen og deg.
Klem mamma.