03 februar 2009

Hjemmelaget fotostudio :)

Da jeg kom hjem idag så satt Joachim på kjøkkengulvet med masse papp, teip, ledlamper og stæsj rundt seg. Og det han lagde var dette:


Så her er ett test bilde med EOS400'n.Ellers idag så var jeg hos Silje(barnebarnet til nabo'n) å ble intervjuet til skoleavisen hun lager. Også fikk jeg kost med en veldig søt sort kattepus med litt gråspetta pels. Hehe. Jeg måtte jo en tur å kikke på hobbyrommet også og der var det så mye stæsj og fint at jeg fikk nesten fnat!!! Og gurrimalla så flinke de var til å fargelegge stempeltreykkene sine, så jeg må nok dit på ett kurs. Jeg rekruterte Silje inn i kortverden å tok henne med en gang på Fabrikken og etter det var både hun og Liv Irene(dattera til nabo'n) helt hekta. Fikk en flott ide til å lage eget bakgrunnsark av de også og litt fin pynting inni kortene. Og ikke nok med det, men så hadde de fått en helt sykt rå papir hylle med 48 hyller til 12x12 arkene sine. Den har nabo'n laget så jeg tror jeg må gå bort imorgen og spørre pent om ikke jeg også kan få en sånn. Får sende pappa ned på maxbo å kjøpe materialer.

Men nå har jeg fått meg en dundrene hodepine som ikke vil slippe :/ Nå som jeg liksom hadde kommet igang å fått jobbet idag og alt, da skal det krølle seg. Jeg tror jeg er spedalsk eller noe. Det blir kald klut og loppekassa også får jeg se an imorgen. Håper den slipper å alt er tipp topp igjen! :) Må jo tjene cash til å litt mer stæsj! :) Masse på ønskelista nå!! :)

God natt!

2 kommentarer:

Scoobie sa...

Lurer på om jeg skal sette gubben til å lage slikt et ministudio også. Og ettersom han er like hissig på knipsing som meg, burde det ikke være så vanskelig å få det til.

Takk for ipset!

Maria sa...

Snedig:) Det var jo skikkelig lurt! Kanskje jeg oxo skal lage meg noe slikt å ha hjemme. Gidder jo ikke ta med småting til studio hele tiden. Hehe!