10 november 2011

Hvem strekker seg litt lenger...?


For noen uker siden ble jeg utfordret av Torill inne på SCRAPPEHUSET i og lage noe i GRUNGE stilen som Tim Holtz er så plagsomt god på. Huff da tenkte jeg.. Men etter litt soul searching og youtube inspirasjon fant jeg fram utstyr  (ja.. for som en hver kreativ sjel har jeg jo det meste.. bare at jeg ikke bruker alt like ofte.. hehe) og begynte og kline og klæsje! Så her er resultat av noe kvelder mye morsom og kreative utspill.Den første er så godt som en kopi av en tag som raskt ble min favoritt, så denne bysten og fugleburet kommer nok til og bli litt mere brukt enn bare og ligge i esken og samle støv fremover! ;) 


Den andre brukte jeg noen mistere med distress ink, valgte farger i blinde for og prøve og gjøre det litt mere morsomt og jeg må vel si jeg hadde flaks! :p Ostekluten er også farget med en mist valgt i blindet!Og den tredje har jeg virkelig kosa meg med og lage, masse lag med distress, embossing, crackle paint, punch, farging, rufs og tufs! :-)

Utfordringen fra Torill kom nok i grevens tid da jeg ikke har hatt helt den store skapergleden i det senere. Men nå føler jeg at den er på vei tilbake og jeg storkoser meg med og lage boble julekort som sikkert noen har sett på facebook! ;-) De vil komme i bloggen også, men det går litt fort i svingene så ikke alltid jeg husker og ta bilde av de før jeg sender de av gårde! :-)


1 kommentar:

Torill sa...

Du strakk deg med stil!!!
Og disse ble så kule!!
DIGG!