22 oktober 2006

Circut maskin

Her ser dere vårt neste innkjøp. Ikke noe mer vondt i hånda etter å ha kuttet kutz i lange baner. Denne maskinen lager alfabeter og figurer i str 1 inch til 5 inch. Og den er drit kuuul! Var på demonstrasjonen nettopp og til og med Per sa den har fancy! Hoho. Sjekk ut nettsiden for å lese mer og se de forskjellige alfabetne og figurene du kan lage. Trenger ikke Sizsix maskinen når en har denne, kutter tag's og STORE ting! Jeg ble trollbundet rett og slett. Men den koster flesk... Som vanlig gjør jo alt det nye kule utstyret det. Det skal være en ny demonstrasjon, hvor du kunne prøve og bruke den selv også da, men det var jo selvfølgelig den 18 november, og da er jo jeg hjemme. Så det var dumt, jeg prøvde å spørre hu dama i butikken og jeg kunne komme innom og prøve den en dag etter det da, men hu var så muggen så det var vist veldig vanskelig. Jeg må leite opp de andre hobby butikkene her, er ikke fornøyd med denne som er rett i gata her (Memories butikken) Sjekk den ut kjære fabrikk ansatte!!

Klem Little

4 kommentarer:

tante m sa...

....ja, gjett a - har lest om denne på nettet....ser bare helt rå ut !!! :-) Fabrikk-kvelden var som alle andre fabrikk-kvelder ....lang !!! hehe... vi møttes ved ett-tiden og dro ikke hjem igjen før det var svarte natta... alle jobbet iherdig - og det ble kjempefine julebøker !!!

Line Maria sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Line Maria sa...

Den er rå kul da!! Prøvde demonstrasjonen på nette, men det tok en hel evighet og det orket jeg ikke... Gleder meg til du kommer tilbake en liten tur Ida!!! :o)

Lille Ia sa...

Den er rå cuul da!! Skal teste noe.