30 juli 2007

Reser på vann bakkels

Jeg har blitt en reser på vann bakkels og Joachim likte dem veldig godt, så da blei det bakst til kvelds kos! Og de var like høye og fine hele tiden!

Sitter ved ovnen og venter spent.. :)

Lufta holdt seg og de sto like høye, til og med helt til idag!! :)


26 juli 2007

Fremgang på oppussing på "hytta"

Nå er det gamle gulvet rivd og det nye på plass. Espen og Joachim har vært kjempe flink! :) Her er noen bilder. Kjøkkenet er påbegynt montering, men det manglet jo seff litt som må handles inn..!
Gutta er i gang..

Joachim blei kappe mester, for da slapp Espen å få skylda hvis det blei litt blings på kappinga.. Hehe..

Espen legger i vei...

Team work.. :)

Henda i kors og ganske fornøyd med jobbe jah... ;)

25 juli 2007

Ida & Joachim ute på tur..

Jeg og Joachim hadde bestemt oss for at vi måtte opp på hytta igjen for å sjekke hvordan det egentlig blei med det nye kjøkkenet og hvilke løsninger de var kommet frem til. Vi måtte jo si oss enig at selve kjøkkenet var fint, men at vi var uenig i å bygge en ny vegg. Men men..!

Vi ruslet ned til fjorden hvor Joachim fortalte historier fra da han var liten, og jeg fikk sitte på badesteinen hans. Det er hverken vann eller strøm oppi i Steinsetbygda, så når du har vært der lenge er det bare å hoppe i fjorden og få ett friskt bad. Når vi var der var det vel rundt 12..13 grader så det blei pent lite bading. Jeg vant litt i Scrabble før Tom (pappa'n te Joachim) blei med, han brukte 10 min på å bygge ett ord og rund spilte oss begge! Toril syns ikke disse spillene var noe særlig så hu kosa seg med Hjemmet.


Lagt ved noen bilder fra Etnedalen og den flotte norske nauturen :)

Nå er det film og sofa kos på gang, så fleir oppdatering fra "hytta" på Gjerdrum kommer seinere!! :)

Klem fra Little

Kjærestepar i gamle daaaar :)

Moro på badesteinen gitt :)

Steinsetfjorden. Her sku Mor vært med, til Steinset..:)

Little smør blid ved en fæl foss


19 juli 2007

FABRIKK DAG FORSLAG

NYTT FORSLAG: LØRDAG 18 AUGUST..

Er det noen som har noen planer da? Jeg foreslår en hel aften på fabrikken, i forkant av alle disse bursdagene som kommer i september. Da er det kjekt å ha lagd opp litt kort på forhånd. Da går vi glipp av Asgeir, men han må jo få stooort eget så han klarer vi lage til på forhånd :) Tidsskjema blir stramt og som følger:

kl 10:00 Oppstart (VÆR PRESIS)
kl 12:00 Lunsj
kl 15:00 Kaffe pause med noe små kaker
kl 18:00 Middag
kl 20:00 Lov å reise hjem.

Gi tilbake melding straks slik at vi kan begynne å handle inn litt ark og stæsj. Sender denne posten på e-post også, for det er jo ikke alle som følger med på bloggen hele tiden :)

18 juli 2007

Voksen bursdag 18.07.2007

Samme hvor gammel en blir så lønner det seg alltid å ha en voksen bursdag! :) Takk for alle de fine gavene jeg fikk idag. Jeg blei såååå fornøyd!! :) Og siden det var avtale om å oppdatere så får jeg vel ikke være den som sluntrer unna.

Resten av uka har jeg følgende planer, imårra skal jeg vaske gulv og tøy hos Espen, også til Maylen og hjelpe hu med noen album sider og vise fram det nye stæsjet mitt ;) Fredag skal jeg en tur med Joachim og finne den siste bursdags gaven min. Den får dere nok se bilde av når den er innkjøpt :) Og ellers ikke stort, gjøre litt meir hos Espen tenker jeg. Lørdag er det litt dugnad hos Espen, det skal klippes hekk, gress, lukes, grilles, og ryddes generelt på tomta. På eftan kommer Christine og hu har med seg fargekart fra jobben og vi skal kose oss litt med litt god mat og 3 liter'n utover den kvelden. Søndag får jeg tro jeg har kommet til enden i skittentøys dunken og kan slappe av litt. Får ikke tid til noen sommer jobb jeg som jobber på bruket te bror på bøssmyra vettu! :p


Hyggelig at alle kunne komme idag! Da blei jeg glad. Prima å ha alle jentene mine ilag veit dere! :)


Men nå må jeg brette litt tøy og køye! :) God natt. Klem Little :)


Og jentene reiv i en LIMITED EDITION DIES :D Tusen takk!!

17 juli 2007

Etterlengtet oppdatering

Hei på dere :) Teen bursdagen er vel overstått og her kommer noen bilder og litt div fra dagen. Mamma klarte ikke vente med å gi meg gave, så jeg fikk den når jeg dro på torsdag. Det var en Revolution maskin!! :) Sånn som jeg hadde ønska meg vettu.. Og den var så flott atte! Tar den med til Gjerdrum så dere får se den på familie bursdagen!! Ellers går det så det suser.

Her er ett bilde av Revolution maskinen



Pulsespillet er ferdig :D


Gangster Bro. Espen har pynta seg med Cactus caps til vi skal på Kaktus :)


Silje & meg :)



Meg og Tooooor Einar! :)