11 februar 2012

Gjesterommet..Min kreative venn Marianne er gjest på ScrappeHuset, og siden jeg virkelig er så i rute med alt som foregår der inne så må jeg jo slenge meg med på denne her også før det blir for seint! :) Men etter denne er det jammen tomt for ferdig produserte ting som ikke har rukket og kommet på bloggen. Men, det er super stas og ha funnet tilbake til skapergleden så da kommer det vel noe mer! :) 

Så her har jeg da sydd litt for hånd med min nye flotte hyssing (som jeg innser at det må hamstres mer av!!), oppgaven var og bruke søm! Dog var det ikke lett og sy gjennom 6 lag med papir, jeg måtte bruke en nebbtang for og dra nåla gjennom! ;) Og i tro mot Marianne, så har jeg lagd en colorwash/klinete tag som det lysegrønne båndet er fest i, men den syns dessverre ikke så godt. "Things that make me happy <3"

Her er jeg avbildet på hippie fest sommeren 2011 ilag med en tidligere klassekamerat. Jeg var jo alltid med gutta siden jeg gikk på elektro på vgs, så kjempe stas og komme hjem til Odalen og møte de på festligheter! :) Dog var vi nok i eldste laget på denne festen og vi måtte finne oss et bord i hjørnet hvor vi "eldre" kunne drikke mojitos og kaffe med baileys! :) Men vi hadde det ikke noe mindre gøy av den grunn! :)

Takk for titten og hyggelig kommentarer!! :) 7 kommentarer:

ellen.fossli sa...

Så kjempe fin denne var <3 Alle de nydelige detaljene! Søm hadde du ikke glemt ;)
Koselig å komme inn på siden din! Masse masse nydelig her inne!!

Marianne/skorpionen sa...

Å..denne var vakker Ida! Nydelige fargetoner og dekorativ søm (kan godt forestille meg det var tøft å få nåla gjennom ja). Tusen takk for at du ville bli med på utfordringen min :)

Torill sa...

Så kul!!!
Digger fargene du har brukt da, Ida!
<3
Hærlig hærlig!!

Yasmin sa...

Flott side! Masse herlige detaljer! :) Takk for titten!

Bente sa...

Hei på deg, Ida:)Digger LO`en din:) Nydelige farger, herlige lag-på-lag, tøff håndsøm:) Masse lykke til i utfordringen:) Klem fra Bente

Vibeke sa...

Denne ble jo bare sååå fin!!!:)

*marion* sa...

Nydelig da , digger fargene å detaljene
takk for at du er med