07 oktober 2012

AS - TIMEGLASS DEL 4


Å herremin tenkte jeg da jeg så den fjerde og siste timeglass oppgaven!! Å lage et sett med tre ting som matched.. Og jeg som hadde den bra ideen til noe heeelt annet :p Så dette prosjektet her er langt utenfor min komfort sone! Men en må jo prøve for og lære og mestre, så jeg heiv meg på! :-) 

Jeg har valgt FORBREDELSER som tema for mine tre ting. Jeg klarer ikke alltid og holde styr på alt i julestria så jeg har laget meg en bok hvor jeg kan skrive inn litt forskjellig. Jeg har fått kjøpt mandler som skal bli til brente mandler også fikk jeg lagd noen til/fra lapper. Så nå er jeg jo allerede godt i gang! :-)


Og her kommer litt flere bilder av tingene og alle sidene i boka. Jeg har stanset ut noen blanke sier med kraft kartong som jeg skal skrive på eller lime inn noe på. Så de gadd jeg ikke ta noen bilder av. Til alle disse tingene brukte jeg 5 blå bazzill, 3 kraft bazzill og 4 Maja Design mønster ark. 
De fantastiske flotte vintage bildene er fra Pretty Vintage.


Bildene av kreasjonene mine har jeg tatt i et fototelt fra SCREPPA. Det er utrolig kjekt og kan brettes sammen så det ikke tar noe plass på hobbyrommet! Anbefalles på det sterkeste! :-)

Takk for at dere har fulgt med meg på timeglass utfordringen og for at dere titter innom bloggen! Setter stor pris på dere som legger igjen en kommentar! :-) 


6 kommentarer:

Frk. Bogstad sa...

Å milde himmel kor nydeleg :)

Karen Elise sa...

Nydelig sett!

Torill sa...

Hærlighet Ida så lekkert!! Alt det du har laget er jo bare helt utrolig hærlig! Digger kofferten i forrige innlegg da! <3
Tusen takk for reklamen:0)
klems

Tina sa...

Dette var så utrolig flott gjennomført sett!! Nydelige farger og flott pyntet :-)

Monika sa...

Så flott trio du hadde lagd :) Herlige vinterfarger og fint pynta :)

Anne Gerd sa...

Så flott et sett du har laget:)