06 oktober 2012

AS - TIMEGLASS DEL 3


Del tre av timeglasset var ved første øyekast helt knall.. Helt til jeg begynte og tenke meg om, da var det ikke så lettvint lenger. Så her var det mange tanker innom hodet før jeg endte opp med en søt skattekiste til meg selv. Den er inspirert av min gode venn Vibeke. Det er nemlig hun som er roten til at jeg nå plutselig syns det er stas med alle disse detaljene, før var jeg ikke så nøye på det, for jeg lagde jo "bare" kort. Men etter at jeg ble kjent med henne og blitt pushet litt ut i det skumle og ukjente har jeg oppdaget en ny glede.. Det og sitte og pirke og pelle og flytte på ting og bare la ting skje. Så dette bidraget er dedikert til Vibeke som en stor takk for at jeg får være din venn og du en stor kreativ inspirasjon!! 

Så over til bidraget mitt da ja, en skattekiste. Også noe Vibeke har vist meg. Hehe. Ikke helt som denne, men alle trenger en skattekiste sier hu. Og inntil jeg lagde denne så besto skattekista mi av en liten eske jeg hadde fått av min tante fra skogen. Der var det masse skatter fra hennes svigermor som jeg var så heldig og få arve. Nå skal disse få et nytt hjem, jeg har til og med funnet fram litt lilla fløyels stoff for og gjøre kista litt mer eksklusiv ;-) Jeg valgte SØLV som farge for mitt bidrag og det finner du i form av charms, bånd, glitter, sølv mist og sølv lys pynt. Så det håper jeg blir godkjent :-)Så nå skal jeg vente spent på siste del oppgave som kommer på søndag!! :-)

Takk for at du tok turen innom bloggen og kikka.

God og kreativ helg!! 

7 kommentarer:

Julia sa...

Så utrolig flott denne var Ida! Digger detaljene dine, masse fin pynt! Herlig med en egen skatt! Ha ei fin helg! klem

Tina sa...

Denne var utrolig nydelig!! Lekre farger og lekkert pyntet :-) Ha en fortsatt god helg!

Hege sa...

Flott eske til herlige skatter, ja.. for siden det står kreative skatter utenpå regner jeg med at det som skal puttes oppi er herlige;)
Herlig pynt også, digger lyspæra. Har akkurat kjøpt selv også, så det var kjekkt å se den i bruk på et prosjekt siden jeg synes de var litt store. Klem Hege.

Monika sa...

Så skjønn skattekiste :) Flott pynta :)
Ha en flott helg!!!

Siv sa...

Kjempeflott skattekiste! Nydelig pyntet, og lyspæren var bare prikken over i'en!
God helg! Klem Siv

Anne Gerd sa...

Kjempeflott skattekiste - smart ide:)

Sol sa...

Nyyyyydelig. Lekkert fargevalg. .Supre og Herlige Detaljer.. Nydelig satt sammen.. Flott liten koffert! :o).. Å den lyspæra var jo bare så kul.. Den får representere de gode ideene! :o)