29 september 2006

Einzer

Nice!

I farta torsdag den 28 september 2006

Ble vekt tidlig av mamma, for skulle på Bikuben en liten tur å kjøpe seg en papirskjærer, ett limviskelær, svart stempelpute og noen nye ark. Da var det bare å hive seg i dusjen og gjøre seg klar, for det skulle helst skjedd igår. :) Etter godt over en time på Bikuben kunne vi oppsummere Ingers innkjøp til: 1 stk lilla Quic Kutz tanf, 1 QK veske (fulgte med tanga), papirskjærer, ekstra skjæreblad og bøyer, stempelpute, god jul stempel, snøkrystall stempel, lim penn, 3-d puter, nisse ark, diverse ark i forskjellige farger, imviskelær, m.m.

Jeg derimot tok det helt mellow og kjøpte kun litt ensfarget papir, 3 juleark, 1 stempel, 1 Le Plume penn (sort), hjørnekutter (gave til mamma), sort embossing pulver, en QK med gress, også fikk jeg Qk stamp settet av mamma i tidlig julegave. Wee. Da passet jeg på å låne alfabetet til mamma for å lage mitt eget "gratulerer" stempel med, lagde også ett identisk ett til mamma så dere på fabrikken kan låne!!!! På handle turen rakk vi også å finne en bursdagsgave til pappa, men når vi var ferdig med det måtte jeg spørre om vi kunne reise hjem, for da var jeg rett og slett sliten.
Når vi kom hjem gikk dagen med til å teste alt det nye utstyret og lage noen bursdagskort og div miks. Fredag er det tannlege og fikse litt mer på golfen tid, lørdag er det familie bursdag her hos eldra for pappa pluss litt fyll & fanteri på Kaktus, søndag er slappe av og pakke dag, og mandag drar jeg tilbake til Southampton uten tannverk! Blir koos!!

26 september 2006

Lat dag..(dager)

Dagen idag har ikke vært fylt med så stort aktivitets nivå slik som det bruker, jeg er klein og svimmel og denne tanna gjør vondt. Men jeg har da fått fikset litt idag for det. Idag har golfen aka Gizmo fått montert nye bærekuler og ikke minst fått justert spissinga på hjua, når bror hadde byttet det ene endeleddet og satt på noen nye hjul sto ett rett fram og det andre til bloksbær, men etter en tur innom på verksted hos Glenn etter stenge tid blei det orden på sakene. Fikk også bestilt nye fjærer, de som satt på var rimelig kappet. Så de går nok neppe gjennom EU-kontrollen jeg sku vært på innen utgangen av september.. Hihi. Glemte å ta bilde idag også, så det får jeg ta til helga da Mats kommer hjem og vi skal ragge i einzern! Det blir koooos. Fint for han å ake i noe annet enn den opel-loppa hans! ;) hihi.
Imorgen tror jeg at jeg skal reise på huggern og leite etter ett ledningsnett! Og begynne å pakke igjen til jeg skal dra tilbake til Southampton. Skolen begynner på mandag så det blir spennende.


Den ble ikke så mye lavere uten hjul på løftebukken.. Skuffende.. Spent hvordan det blir med de nye fjærene. Sikkert hæilt villlllt.

25 september 2006

Einzer mekk

Idag bytta bror støtdempere på golfen og da fant han ut at jeg måtte jammen ha nye bærekuler og fjærer. I tillegg var dekkene som satt på sommer felgene ganske så utslitt, så jeg måtte låne ett sett med hjul som han hadde liggende.. Det ble jo ganske tight. Hehe. Jo mer en fikser, jo mer galt blir det, så dele golf ønskes kjøpt/donert!! :)




Torsdag 21 september @ Picture & Piano

Traff resten av gjengen på Picture & Piano (eller var det Piano & Picture) før jeg dro hjem igjen på torsdag, det var koselig. Mange jeg ikke hadde sett på hele sommeren. Her er noen stemnings bilder ifra den kvelden, som jeg fant på på mobilen.

Marius & Truls på res =)
Truls har klippet håret i sommer også, kjemp fint :)
"Åh se så barske me e, dokke e bare misunlige"
Mr. Howard og ei eller annen Anette kjerring fra bi'a.

24 september 2006

Wee nå skal det blogges og dokumenteres!

Ja da var jeg også kommet meg på blog-fronten. Tom Roger hadde laget en så flott blog at da måtte jeg også kaste meg på. Kjekt å kunne vise dere her hjemme hva i alle dager jeg holder på med bort i England og da!

Denne uka er jeg hjemme med dundrende tannverk og skal til tannlegen på fredag for å få fikset på det så jeg er smertefri og fin igjen til skolestart den 2 oktober.

I de to kommende årene skal jeg jo bo i England, nærmere bestemt Southampton i Hampsire. Her skal jeg i år bo ilag med ei sindig sørlandsjente som heter Ina. Vi har fått oss leilighet i nærheten med resten av de vi kjenner som også skal gå på skole der i 2 år nede i Ocean Village! Det tar da ca 15 min å gå til skolen i mitt tempo, som da er ett par hakk saktere enn Ina sitt. :) Så hvis jeg bare er flink nå fremover så blir dette en innholdsrik side med video dagbok (dette prosjektet er alt godt i gang), bilder og historier fra min hverdag som student der nede! Følg med videre for hva som skjer med meg og mine venner & bekjente! :)